Pentru unii a trecut deja prohibitia. Pe apele de frontiera deja e permis pescuitul...
Feri! Ai vrut sa scrii 7 iulie?Până atunci ştiu că numai Prutul rămâne închis![]()
Feri, ramele, in special cele negre, nu trebuiesc tinute cu capac. Daca folosesti rame rosii (ordinare de pamant) poti pune in gura galetii o bucata de ciorap de dama care asigura o aerisire mult mai buna raportat cu un capac cu cateva gaurele si nici nu evadeaza momeala. Cartonul ondulat umezit in prealabil il poti inlocui cu cateva maini de iarba verde rupta la primele ore ale diminetii cand este acoperita cu roua.
Feri, ramele, in special cele negre, nu trebuiesc tinute cu capac. Daca folosesti rame rosii (ordinare de pamant) poti pune in gura galetii o bucata de ciorap de dama care asigura o aerisire mult mai buna raportat cu un capac cu cateva gaurele si nici nu evadeaza momeala. Cartonul ondulat umezit in prealabil il poti inlocui cu cateva maini de iarba verde rupta la primele ore ale diminetii cand este acoperita cu roua.
Eugen, ramele capturate de mine sunt cele de gradina sau de ploaie, sau cum s-o fi numind ele. Eu le-am cules in gradina dupa instalarea intunericului dupa udatul rasadurilor, sau ploi in prealabil. marea lor majoritate sunt lungi, unele au cam 20-25 cm, pot dovedi cu poze la caz. Apropos de capace, am facut gauri pe toata suprafata capacului, am avut o atentie deosebita la acest aspect. Legat de ciorapul de dama ai perfecta dreptate, is curios de parerea neveste-mii cand voi solicita ajutorul ei in problema asta. Iar legat de iarba verde pe fundul galetii stiu ca nu strica, chiar m-ai pus pe ganduri. Maine vreau sa l-e schimb pamantul, stau mai mult de o luna, si voi pune 2 cu iaba verde, de curios care traiesc mai mult. Asta daca nu voi iesi la somn cu ele.![]()
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Feri, ca sa-ti zic parerea mea oarecumva in gluma, ai vazut tu rama cu dinti?Acum legat de hrănitul râmelor cu coji de castraveţi, cartofi şi roşii, oare va fi pe placul somnilor ? Lăsând gluma de o parte te întreb de eficienta acestor coji. În fundul grădinii într-un colţişor delimitat adun în mod regulat resturi menajere vegetale printre care multe coji mai sus amintite. De-a lungul anilor de câte ori căutam râme acolo, nu am găsit una, fie vreme ploioasă sau uscată, fie zi sau noapte. Să fie cojile valabile doar în cazul râmelor aflate în captivitate, în lipsă de altă hrană pentru ele ?