Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Dupa ce am vazut o serie de clipuri pe Youtube, in care dispareau diverse pasari, care plutisera pe apa, mi-a trecut o idee prin cap, dar n-as putea s-o aplic, poate daca as pune un "politician" in locul pasarii, sa-l las sa pluteasca, balacind apa!!!!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Zoran, in Romania, datorita faptului ca pestele este foarte rar, ne-a facut sa combinam momelile in asa mod, incat i-am gasit rezolvarea, de multe ori! Sunt multe de spus si despre coropisnitele pentru somn!
De obicei folosesc peste pana la 15 cm lungime ,rama neagra coropijnita si pe unele balti private am pescuit si la cremvusti,sper ca nu sunt penibil dar asa am vazur ca au peins niste vecini 3 bucati si am incercat si eu .
De curand am vazut un reportaj undeva in franta prindeau somni la fasie de slanina.a pescuit cineva la asa ceva sau doar francezi?
Taina existenţei umane nu constă în a trăi, ci în a şti pentru ce trăieşti.