Fiecare popor are conducatorii pe care-i merita.
... asta a fost sub centura dar suna bine
Pacat ca este condusa!pacat ca este locuita![]()
Pacat ca este condusa!pacat ca este locuita![]()
Macar sa-ti poti urmari interesul...pe termen lung...nu doar pentru azi...daca altfel nu se poate traduce pentru foarte multi...sa incerci sa planifici ziua de maine in functie de ziua de ieri!!!
Acest răspuns a fost de 3 ori editat, ultima oară de »evergreen« (11.05.2012, 00:47)
Ce-ți aparține........
Un om a murit subit.Deodata l-a vazut pe Dumnezeu apropiindu-se de el cu o valiza in mana si spunandu-i:
-Fiul meu e timpul sa mergem.
Omul l-a intrebat pe Dumnezeu:
-De ce asa curand?Aveam atatea planuri.
-Imi pare rau fiule,dar acum este momentul plecarii tale.
-Dar ce ai in valiza?
-Ceea ce-ti apartine.
-Ce mi-a apartinut?Vrei sa spui lucrurile mele,banii,hainele?
-Imi pare rau fiule dar lucrurile materiale pe care le-ai avut nu ti-au apartinut niciodata.Apartineau pamantului.
-Atunci sunt amintirile mele?
-Imi pare rau fiule dar acestea numai vin acum cu tine.Ele nu ti-au apartinut niciodata.Apartineau timpului.
-Atunci talentele mele?
-Imi pare rau fiule dar nici acestea nu ti-au apartinut.Apartineau circumstantelor.
-Atunci prietenii mei,membrii familiei mele?
-Imi pare rau fiule,ei nu ti-au apartinut.Apartine drumului tau prin viata.
-Dar sotia si copii mei?
-Imi pare rau fiule ei nu-ti apartineau.Apartineau inimii tale.
-Atunci trupul meu?
-Nici acesta nu ti-a apartinut niciodata.Apartinea taranei.
-Atunci e sufletul meu?
-Imi pare rau fiule dar sufletul nu ti-a apartinut.Sufletul tau imi apartine mie.Atunci omul smulse valiza din mana lui Dumnezeu si o deschise.Era goala.Cu o lacrima de dezamagire omul il intreba pe Dumnezeu:
-Nu am avut niciodata nimic...Nimic?
-Ba da fiule fiecare din momentele pe care le-ai trait au fost numai si numai ale tale.Viata este doar un moment.Un moment care e numai al tau.Bucura-te in totalitate de el.Si nimic din ceea ce crezi ca.ti apartine sa nu te opreasca sa faci asta.
Traieste Acum!Traieste-ti Viata!![]()
). Dupa liceu n-am avut nici o meserie, deci, descurca-te! Cu toate ca mi-a fost extrem de greu, n-am dorit o clipa sa ma intorc definitiv in Romania. Mi-am inceput studiile in Germania cu 28, iar cu 36 le-am terminat la seral. Greu! Nici acuma nu-mi doresc sa ma intorc definitiv, cu toate ca-mi petrec fiecare concediu de vara in Romania. Nu stiu de ce, dar m-am obisnuit aici, in Germania.
BRAVO!Salut Marius!am curajul de a te contrazice putin la: ,pacat ca este locuita de noi,romanii" de ce crezi ca locuitorii Danemarcei sunt cu mult superiori romanilor eu cred contrariul Romania a dat da si cred ca v-a da oameni mari inteligenti si cu inima mare,as vrea sa vad Danemarca in pozitia trecuta si actuala a Romaniei tine cont ca suntem o tara mica in coasta Rusiei am fost cotropiti de rusi ,turci ,unguri ce ne-au saracit cat au putut si ne-au lasat in
gol ,lucru ce noi nu am facut, gandestete ce au facut rusii si nemtii din noi in al 2.lea razboi mondial ,ne-a platit Germania despagubire de razboi?NU!,gandestete ca ce produc cei din vest mai trebuie sa si vanda unde...in est! deci au interes sa ne mentina asa in pozitia actuala a noastra,despre romanii plecati la munca in strainatate s-au adaptat cu brio unde au fost sau sunt inca ,sunt apreciati la locul de munca de ce oare? Eu sunt prin tari straine de vreo 15 ani si vad de ce sunt in stare bastinasii si cred ca romanii nu sunt cu nimic mai prejos decat ei! Cred ca schimbarea mentalitatii este un proces lung(generatii) ce v-a mai dura ceva.Pe plan politic nu ma pricep ,despre invatamant...pacat eu de loc sunt din iasi si acolo veneau nemti ,greci sa faca facultatea de medicina umana acum...!pe plan sportiv pe departe nu ai dreptate de ex:fotbalul nu este singurul sport uitate la scrima campioni mondiali la fete; uitate la gimnastica fetele sau intors cu 4medalii din5 campioane pe echipe la europene chiar saptamana trecuta a avut loc la Bruxel -Belgia BRAVO fetelor!!!
Moral hmmm ai vazut ce fac strainii cu parintii lor cand ies la pensie?!directia azilul de batrani !le vand casele si apoi nu mai trec cu lunile pe la ei(sotia mea este asistenta si lucreaza in domeniu si-mi povesteste) amabilitatea lor este de suprafata si atat!Justitia cred ca tine mult de politica desi nu ar trebui dar pestele de la cap se impute!Eu cred ca e cam DUR sa desconsideri o natiune intreaga!
si
placut!
Mda,sunt multe de spus legat de tara asta...Pentru mine insa,un lucru este sigur , eu ma simt acasa in Ro .Pur si simplu! Ca nu-mi place ce se intampla pe aici este altceva.Incerc sa schimb ceva in bine daca si unde pot .Daca nu asta e , incerc sa merg inainte ! Oriunde in lumea asta nu m-as putea simti acasa ...Nu stiu daca ma intelegeti.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH