Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

101

02.05.2013, 22:25

:nunteleg: ...am prins la rama si la scoica bine pe Dunare, dar cind am pus coropisnita pe carlig, nu a mai muscat nimeni.
La fel si la tipar: nici o muscatura!
La fel si la lipitori: nici o muscatura!

Poate n-am dat eu de somnii gurmanzi :zambet:
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

102

02.05.2013, 22:33

Apai stii cum ii Zorane, ORICE pescar insista mai mult cu ce crede el ca merge... daca vede ca nu si nu, pune asa de forma si altceva si dupa 5 minute renunta ca alea nu-s bune... dupa care iar insista cu ce stie si dupa tzashpe ore poate prinde ceva... si asta cica-i confirmarea... :rizi:. Vorba aia care pe mine ma enerveaza la culme: "sa ai incredere in momeala"... :rizi: .
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

103

03.05.2013, 08:29

:nunteleg: ...am prins la rama si la scoica bine pe Dunare, dar cind am pus coropisnita pe carlig, nu a mai muscat nimeni.
La fel si la tipar: nici o muscatura!
La fel si la lipitori: nici o muscatura!

Poate n-am dat eu de somnii gurmanzi :zambet:

ciudat, acelasi lucru am patit si eu pe Olt
si am insistat de cateva ori, venea la tipar, se uita la el si.........fugea :doaaamne: