Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Oblete
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
Bravo Anem! Super, poate ar trebui sa-i cauti altundeva pe aia mai imbracati... Se pare ca acolo unde mergi sunt f multi micuti
Bravo Anem am fost si eu noaptea trecuta la stationar si nu am prins nimic asta e, poate va fi mai bine saptamana viitoare.
...si cand ma gandesc ca nu iti placea culoarea aia la RNR ))
somn la helic
fomisti rau somnii aia
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da` de ce zici ca helic-urile astea-s porcarii?
Io am prins destul de bine cu alea de la Berti, se lanseaza bine ca-s grele, nu rasucesc firu` ca rotativele, is ieftine etc.
Citat
si mai sunt destule exemple (inclusiv RNR-ul dintr-un mesaj precedent nu imi place deloc din cauza culorii si il consider tot o "porcarie")
RNR au o culoare RFCW bestiala la somn ,nu stiu daca ai incercat-o?
Eu am un fix cu FT , pentru ca la acesta am prins si am avut cele mai multe atacuri.
DA ... aia e agrafa
DA ... aia e agrafa
...sigur nu de la mine!
Oricum, felicitari, esti user-ul cu cele mai multe capturi anul acesta, pina acuma
era model duolock? ca asa pare
schimba modelul mai ales la mustaciosi
@anem
Si eu an powerline de la Zoran de 0,08 si se comporta excelent !
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH