Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

)

Sunteti de invidiat!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
[.....]
Mario a fost pe Po 1 saptamana, am inteles ca nu a facut mai nimica.
... asta pentru a evita eventuale discutii ce au loc pe alte topicuri 

am fost si eu noaptea trecuta la stationar si nu am prins nimic
asta e, poate va fi mai bine saptamana viitoare.
)) Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
... da` chiar ziceam ca dintre toate voblerele cu care am pescuit de-a lungu` timpului, RNR-urile sunt voblerele care mi se par cele mai versatile si "prinzatoare" (nu cred ca este rapitor de pe la noi pe care nu l-am prins cu ele)...
. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Gura Humorului -Cislago Italia(pescuiesc zona Pavia-Cremona, Isola Serafini)
un amic a prins unul micut
poate peste 2 saptamani se stabilizeaza si vremea
WOW.. ii ieftin la voi, inseamna, sa strangi rame.buruienile si mizeria ce se prindeau de fir , erau pline de rame...asa ca era ca la loterie sa gaseasca carligele noastre
[/quote]
chiar ne gandeam ...am dat 2,50 euro pe o cutie de rame (10 rame in cutie) si fundul apei era plin de ele
WOW.. ii ieftin la voi, inseamna, sa strangi rame.![]()
chiar ne gandeam ...am dat 2,50 euro pe o cutie de rame (10 rame in cutie) si fundul apei era plin de ele
[/quote]
. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH