Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
sunt edi
salut!
sunt din bucuresti ,lucrez in domeniul imobiliar si imi place sa pescuiesc catch and release
Bine ai venit
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Munca este pentru aia care nu stiu sa pescuiasca...

Bun venit!
Bun venit printre noi!
bine ai venit in barca
salut
bun venit pe acest frumos forum
Salut,

Edi,
Echipa forumului iti ureaza bun venit! Ne place C&R
Bun venit printre noi !
Multumesc tuturor pentru urari ! Zoran, faci o treaba buna , felicitari!
Salut! Cum mai merg imobiliarele? Macar bine ca ai mai mult timp pentru pescuit, apropo, la rapitor, sau la pasnici? Iti trimit un MP!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Salut
Bine ai venit la
Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh