Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 25.04.2012
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 25.04.2012
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 25.04.2012
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Abia astept sa ne arati practic cum suna cloncurile tale de colectie si in ce se "traduce" folosirea lor...pregatirile pentru pescuit inseamna mult...pe langa pescuitul in sine...!
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 11.09.2012
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 25.04.2012
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
In anu` ala asa "per total" ca la concursu` de la Ineu n-au vrut sa vina la noi pe nada nici cu bere nici fara bere...Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??
Sări de informațiile utilizatorului
Membru din: 11.09.2012
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Porumbul pus la fermentat in bere este ceva de senzatie!! Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH