Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
. Sări de informațiile utilizatorului
) in mancarea de crapi... deja is atatea teorii in pescuitul la crap ca-ti trebuiesc cel putin "doua facultati" sa faci o bila. 
Abia astept sa ne arati practic cum suna cloncurile tale de colectie si in ce se "traduce" folosirea lor...pregatirile pentru pescuit inseamna mult...pe langa pescuitul in sine...!
.
asta risipa,nu o bere,doua..
)de fructe,si putin miere..Cu bere nu am incercat niciodata,dar amestecul de mai sus a dat constant rezultate pe lacurile...naturale.
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
In anu` ala asa "per total" ca la concursu` de la Ineu n-au vrut sa vina la noi pe nada nici cu bere nici fara bere...Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??
. Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
Porumbul pus la fermentat in bere este ceva de senzatie!! Am avut ocazia intr-un an sa cumpar ceva bere expirata, m-a costat cam 1leu flaconul de 2 l. Am pus la fermentat cam 40 kg. de porumb si nu mai stiu cat grau, in 50l de bere, am prins cel mai bine crap in acel an, poate o fost o coincidenta s-au erau mai multi pesti pe atunci??![]()
greu mai e si cu pescuitul asta...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH