Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
N-am incercat deocamdata... am cateva proiecte in lucru si stau destul de rau cu timpul.Ai reusit ceva?Daca am sa aflu vreo metoda de testat protectia la copiere a hartilor de la Navionics am sa zic
.
N-am scris de unde-i citatu` ca "dadea prost"..."Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii"
Bine zici Costi!....Naa acum am plagiat si eu.....faceti-mi ceva
. LOL... si mie-mi iese tot pe uscat....
Cre` ca ceva nu facem bine ca banui ca n-o vaslit tatuc pe iarba.![]()
. Perfect la verticala, ai coordonatele, cand ajungi poti sa cauti groapa, e dupa o stanca.Nu cunosc zona asta da' mi-e greu sa cred ca ai adancime de 36m.Ai avut soda la verticala?
Am urcat sa vad daca ma descurc sa le urc aici. Nu am reusit, indruma-ma te rog cum fac mai departeTe rog urca pozele pe ImageShack® - Online Photo and Video Hosting cu rezolutie mai mare (mare!).
Sensibilitatea am avut-o setata pe auto. Data viitoare am sa ma joc cu ea. Merci.Imaginea mi se pare putin "purecoasa", cred ca sensibilitatea era cam ridicata... doar o parere.
Nu am verificat, te asigur ca eram pe Bratul Sf. Gheorghe. Sa indice eronat GPSEra pe uscat ...maxim un canal amarat din DD(daca gresesc..mea culpa)
.
Cu siguranta nu. Am cautat sin eu mai demult ceva si imi dadea eronat fiindaca trebuia sa fac o trnsformare.Cre` ca ceva nu facem bine ca banui ca n-o vaslit tatuc pe iarba.
Am urcat sa vad daca ma descurc sa le urc aici. Nu am reusit, indruma-ma te rog cum fac mai departe
asa este MENU si apoi Return to vesselLa Elite mi se pare ca MENU (nu-s sigur...)
M-am uitat pe traseul parcurs si coordonatele gropii sunt N 45*07,623' E28* 59,840Cre` ca ceva nu facem bine ca banui ca n-o vaslit tatuc pe iarba.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH