de foarte multe ori cand recuperam firul cu lanseta ajutatoare aduceam la mal si plumbul.De obicei folosesc si eu sea-boom tot asa ca tine, dar cred ca ale mele sunt putin mai mari(nu cred ca e important).Consider ca metoda asta e valabila atunci cand nu poti planta cu barca sau atunci cand vrei ca pestele momeala sa ajunga vioi pe fundul apei fara sa fii nevoit sa il lansezi, si atunci cand vrei sa pescuiesti la distante mai mari unde ti-ar fi imposibil de lansat si plumb si momeala in acelasi timp la distanta respectiva.
).
Deocamdata o sa raman la sea-boom pt ca nu am gasit sa cumpar plumb in genul aluia dreptunghiular.
Zoran, doar agrafa fara antirasucitor ? Multumesc![]()
Sea Boom: frecarea este pe o distanta de 5 - 6 cm
E bine pt ca vreau sa o folosesc destul de frecvent. Am o obsesie cu plasarea monturii cat mai aspectos.... parca l-ar interesa pe domnul somn
.Eu nu prind plumbul pe sea-boom direct ci il leg cu un fir mono pentru ca in cazul agatarii pe fund sa pierd doar plumbul, nu si toata montura.Firul folosit intre sea-boom si plumb de o lungime de 20 cm circa, aseara am scurtat la 10 cm si se pare ca a functionat , nici o ratare dar creste riscul in cazul unei agataturi sa pierd si montura pentru ca e mai aproape de fund.Oricum cred ca e inevitabil sa nu se incurce firul in sea-boom din cand in cand, se recupereaza si se ia de la capat
Cu ce plumb ai lansat mane? Astazi am incercat la distanta mai mare si in curent mai puternic si nu a mai prea iesit la fel de bine.
Salut.Aseara am plasat 6 lansete cu metoda asta, si mi-a reusit la perfect de fiecare data, cred ca prind experienta .
Nu am incercat in curent puternic sa pescuiesc sa vad cum se comporta, dar cred ca nu prea bine acolo trebuie plantata momeala cu barca sau montura cu bolovanul. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH