Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn.
Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum.
După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum.
Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare.
Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Twister Storm ProJointed Minnow 13 cm
Salut,
Twisterele Storm ProJointed Minnow 13 cm , pescuite de mine cu rezultate bune la somn ,le recomand cu încredere ,culori PRL , TPRW
Știe cineva un magazin care le are în stoc? De preferabil în România.
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »LARRY« (04.03.2012, 09:04)
Am rugat mult de tot si revin cu rugamintea, sa nu mai postati link-uri spre shop-uri online, daca nu sunt parteneri de incredere.
Daca vreti, prin mesaj privat puteti sa va trimiteti sute, chiar mii.
Scuze )))))))))))))))))))))))))))))))))
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.
Acum am primit cîteva modele de la RELAX , King Shad, arată super. Sper să fie bune.
Am fost ieri la un magazin de pescuit din Timişoara profilat pe pescuitul la spining, m-a durut capul când am văzut ce-i acolo - Yo-zuri, Duel Kistler, Panther Martin şi ce-o mai fi pe acolo. Cine doreşte poate să mă contaceze şi-i dau adresa lor, au spus că trimit şi colete.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
cum se numeste magazinul?
e vorba de magazinul lui Caius?
Cred că da, se numeşte Fish Shop şi este pe str. Memorandului nr.96, Timişoara.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.
Trusa este pregătită......să vedem ce o să aducă 2012 .