Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Treaba ii ca daca ne-am strange macar vreo 3 am iesi mai rentabil... ca altfel ii cam mult 500km dus / intors... nu ca mi-e numa` de benzina da` mai schimbi o vorba cat conduci...
.
Din ce stiu eu exista doar una, la Vladimirescu in Arad. Da-i mai complicat, îi mai de fițe din cate am inteles... programari, locuri limitate....In zona Timisoara sau Arad nu exista balti cu stiuca?![]()
Pe la Partos parca este una, si sau prins si de 8 kilograme.
La sarbi e misto tare cica ,dar e un drum mai ...ciudat! Si trebe neaparat anumite naluci si barca.
Zamfi,anul trecut cind nu ai putut sa vii,am prins la iesirea aceea 10 bucati intre 2 si 4.5kg,cea mai mare.Am avut inca doua sau trei rateuri.Una mi-a plecat,cu un glider de 12cm in bot..A muscat pe agrafa si am ramas cu struna goala..Este la Vladimirescu dar cica nu papa... Ca in toamna am vrut sa merg eu la Arad .M-am si programat dar apoi a aparut o problema.
).........SI SA INCERCATI COMBINATIA SLAPI+CIORAPI..
Daca stati pe chila barcii si nu pe laterale ,dezechilibrul e mai putin accentuat,si tropaiturile sint reduse simtitor..Chiar daca e o incinta populata ,va asigur ca stiucile nu se lasa pacalite cu una cu doua.Capturile medii au 2-4 kg si sint multe stiuci,cam 20buc cred,intre 10-14kg..Pe linga stiuca puteti avea surpriza salailor.Sint bucati intre ...am vazut si de 500gr,si 3-4kg.Pun botul la ratlinuri,gume sau glidere..Pentru cine este interesat puteti face rezervari la nr.de telefon..0723500220-d-l Robert..Daca se mai incalzeste si termina cu depusul,se pot face partide pe cinste..
Drumul este nasol intr-adevar pe ultima parte, aprox. 5km.La sarbi e misto tare cica ,dar e un drum mai ...ciudat! Si trebe neaparat anumite naluci si barca.
Locație: Timisoara
Profesia: Mecanic intretinere si mentenanta
ceea ce mi se pare aproape inacceptabil pe Radesti in aceasta perioada...Dupa cc o ora jumate am prins o marla la kil si dupa aceea inca doua din care una cam la 2kilograme.Cred ca se pregatesc sa intre la bataie sau o fi ceva legat de vreme ca altfel nu-mi explic.Greu tare...am pescuit atat de concentrat ca la un moment dat am reusit sa ...transpir!
Pe Mures e greu cu pestii ...Mai ales pe zona noastra .Mai prindem cate un peste dar greu
Acuma ,sincer, am ceva sperante ca a miscat Muresul bine , se mai spala mizeriile ,mai misca pestii
zamfi, doar nu crezi c-am ratat povestioara cu stiucile la guma de salau?!?![]()
Is un cititor fidel al topicului "Pescuit (Spinning) Jud. Alba " de dincolo, din motive... sentimentale.![]()
Am mai avut o ratare frumoasa , Vali a prins o "pisica" de vreo 3-4 kg ,restul destul de marunte . Eu zic ca au simtit schimbarea asta de vreme teribila ,plus ca alea "mascate" se pregatesc de depunere.Vremea e inaintata ,dar apa este rece tare - Vali zicea ca nu are mai mult de 5 grade. In orice caz ,daca lucrurile se desfasoara corect ,dupa depunerea din anul acesta si cu 1 t de caras care cica se va introduce pentru hrana ,iti spun cu mana pe inima ca in 2 ani de zile va fi cea mai buna locatie de stiuca din zona mea . Ma refer la cateva judete ...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH