Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

1

04.03.2013, 14:42

pestisorul

Salut tuturor, ma numesc Daniel si am o intrebare. La metoda cu pluta de grund cand la forfat am 2 ancore, cum agat pestisorul, cu capul spre pluta de grund sau invers? Sau nu conteaza?

attila

Șalău

Răspunsuri: 282

Locație: Nördlingen/Resita

• Scrie un mesaj privat

2

04.03.2013, 14:48

Nu pescuiesc la stationar, dar, ca parere personala, eu l-as monta cu capul spre pluta de fund...sa fie mai hidrodinamic :D.
Voi ma urati ca sunt altfel, eu va compatimesc ca sunteti toti la fel.

coste81

Biban

Răspunsuri: 173

Locație: Alba Iulia

• Scrie un mesaj privat

3

04.03.2013, 16:19

Se pune cu capul spre pluta de grund pentru o miscare cat mai naturala si ajuta si la lansare sa nu il pierzi avand in vedere ca il prinzi de nara.

S-a mai raspuns la intrebarea asta in acesta sectiune http://forum-pescuit-la-somn.com/index.p…ight=#post10953

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

04.03.2013, 18:41

Salut tuturor, ma numesc Daniel si am o intrebare. La metoda cu pluta de grund cand la forfat am 2 ancore, cum agat pestisorul, cu capul spre pluta de grund sau invers? Sau nu conteaza?

In curent: carlig sus + ancora jos; carligul prin nara, astfel ca pestele sa inoate contra curentului, cu capul spre pluta.

Apa statatoare: 2 ancore, cu coada spre pluta ca sa nu poata sa inoate inspre pluta, pt a nu se incurca in forfah.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

5

05.03.2013, 07:51

Va multumesc de raspunsuri.

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

6

14.03.2013, 15:17

:welcome:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!