Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
Cornel,
și bine ai venit !!!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Numele meu este Cornel si sunt din Tulcea. Am 44 de ani si recunosc ca sunt novice in aceasta arta. De fapt, abia anul trecut m-a captivat cand am facut o iesire cu un amic ce avea un clonc confectionat de el. El e mai conservator si spune ca cele din comert nu sunt bune de nimic. Nu am niciun motiv sa-l contrazic e bastinas si de mic a pescuit. Una peste alta am avut norocul sa intep un mustacios dar pe care nu am reusit sa-l pun si in barca. M-am priceput cand l-am apropiat de barca sa-l scap, dar m-a captivat experienta. Pentru sezonul asta vreau sa ma dotez cat de cat, dupa buget si dupa regula ca suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
O zi buna!
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH