). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
Cornel,
și bine ai venit !!!
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Numele meu este Cornel si sunt din Tulcea. Am 44 de ani si recunosc ca sunt novice in aceasta arta. De fapt, abia anul trecut m-a captivat cand am facut o iesire cu un amic ce avea un clonc confectionat de el. El e mai conservator si spune ca cele din comert nu sunt bune de nimic. Nu am niciun motiv sa-l contrazic e bastinas si de mic a pescuit. Una peste alta am avut norocul sa intep un mustacios dar pe care nu am reusit sa-l pun si in barca. M-am priceput cand l-am apropiat de barca sa-l scap, dar m-a captivat experienta. Pentru sezonul asta vreau sa ma dotez cat de cat, dupa buget si dupa regula ca suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
O zi buna!
![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH