Sări de informațiile utilizatorului
Locație: ALEXANDRIA, TELEORMAN, ROMANIA
Profesia: Manager Euroglass
Sunt nou aici, dar am fost fascinat de discutiile de pe acest forum! Foarte bine structurat si pescari foarte documentati!!...nu pot decat sa va felicit
! De 12 ani merg in Delta Dunarii, dar niciodata nu am prins somn mai mare de 2 kg
si aveam impresia ca nu mai sunt pesti in Dunare din diverse cauze..., dar adevarul este ca habar aveam sa pescuim la somn!... Orice momeala foloseam, o aruncam pe fund, cat mai la fund (daca era posibil cred ca o si ingropam in malul de pe fund
), credeam ca acolo mananca balaurii.... Anul trecut am vazut pe acest forum, in treacat, montura cu antena de care era agatat un peste, la 20 cm sub apa... si am zis sa o incerc mai mult la caterinca... E inutil sa va zic cat au mai ras tov. mei cand m-au vazut cu montura pe balta..., eram facut telefonist, omul de la radio..., luat la misto! Ei, dimineata ce sa va zic, am gasit un somotei de vreo 2 kg prins in montura (adevarat monstru in opinia noastra care nu ne-am prea lipit de specimene din astea...) si de atunci am tot respectul lor in materie de monturi noi, inovatoare
...
trebuie sa ai rabdare!
-Telefon-Radio-Gabriel!
!
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH