))) daca e sa fie asa eugen nici mail nu trebuie sa ai. Am crezut ca aveti un motiv real sau justificat dar asa... E moft. Suntem
, dar dupa ceva timp am descoperit ca pot vedea o gramada de poze si video frumoase cu pesti si pot culege si cateva informatii despre pescuit in general.Se poate si fara, dar acum parca a devenit o dependenta:cand deschid calculatorul intru pe forumul asta, pe facebook, pe youtube si pe un alt forum de detectie metal(cred ca un nou hobby ce am de gand sa il practic
)
)) sa ajunge`ti sa cititi la oameni conversatiile de pe facebook? ce crede`ti ca rezolvati ? haa ? penalilorrrrrrrrrr! _|_"...s-a nu mai zic de comenturiile ce apar la postarile astea,ca doar cine se aseamana se aduna....plin de pitzipoance si cocalari....pur si simplu te scoate din sarite cand citesti(cel putin eu unul disper)....fete(15-20+ ani )posteaza zilnic poze in diferite ipostaze penibile cu floricele si stelute ptr DIVINUL LIKE si mai sunt multe si multe chestii deranjante cererile de joc etc....singurule motive ptr care mai tin facebookul este ca ,mai facem cate o caterinca la vreo poza,,akol pot da rapid de vreun prieten din strainatate sau oricare persoana cu care am ceva de discutat , , deoarece majoritatea folosesc facebookul aproape non stop(telefoane,tablete etc) Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
) Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Desigur ca exista varianta sa nu raspunzi la "cereri de prietenie" sau treburi asemanatoare... doar ca atunci nu m-as simti bine intalnindu-ma cu respectivii....exista optiunea de stergere din lista sau de a le stopa postarile catre contul tau....parca din setarile contului tau

Fata si mama erau terminate psihic pe toata perioada aceea.
. prieteniile si relatile sociale ti la faci fata in fata cu cineva nu pe nu stiu ce retea de socializare ... eu ma declar anti-fas-book
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH