Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

tacuc

Șalău

• Autorul acestui subiect este »tacuc«

Răspunsuri: 430

Locație: TULCEA

• Scrie un mesaj privat

1

26.02.2013, 12:35

Un nou sezon plin de reusite

Numele meu este Cornel si sunt din Tulcea. Am 44 de ani si recunosc ca sunt novice in aceasta arta. De fapt, abia anul trecut m-a captivat cand am facut o iesire cu un amic ce avea un clonc confectionat de el. El e mai conservator si spune ca cele din comert nu sunt bune de nimic. Nu am niciun motiv sa-l contrazic e bastinas si de mic a pescuit. Una peste alta am avut norocul sa intep un mustacios dar pe care nu am reusit sa-l pun si in barca. M-am priceput cand l-am apropiat de barca sa-l scap, dar m-a captivat experienta. Pentru sezonul asta vreau sa ma dotez cat de cat, dupa buget si dupa regula ca suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine :)). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
O zi buna!
:prieteni:
:pescuit:

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

2

26.02.2013, 12:47

:welcome: Cornel,
ne bucara prezenta ta aici, si mai ales ca ai si inceput pescuitul la somn cu C&R! :noroc:
Nu-ti fa probleme de pestii scapati in drill, intotdeauna sunt cei mici ce reusesc aceasta performanta! Si iti garantez, daca vei urma sfaturile baietilor de pe forum, daca vei pune intrebari pentru a te clarifica intr-u totul in acest stil de pescuit, rezultatele nu se vor lasa asteptate!
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

tacuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

3

26.02.2013, 13:38

Multumesc de bun venit.
Am inceput sa studiez aici pe forum intens.
Cu privire la dotare ai ceva recomandari sau sa deschid un topic nou?

Pescarii stiu cat de periculoasa este marea si cat de infioratoare e furtuna , dar ei nu au considerat vreodata aceste lucruri ca fiind indeajuns pentru a-i face sa ramana la tarm."
Vincent Van Gogh

Zoran

ADMINISTRATOR

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

4

26.02.2013, 14:04

Citeste putin si poti cauta ce te intereseaza si in dreapta sus.
Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

5

26.02.2013, 14:11

salutari si bine ai venit pe aici ...
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

LARRY

Știucă

Răspunsuri: 1 334

Locație: Galați

• Scrie un mesaj privat

6

26.02.2013, 16:07

:salut: și bine ai venit !!! :pescuit:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

Răspunsuri: 133

Locație: Bucuresti - Onesti

Profesia: Student, liber-profesionist

• Scrie un mesaj privat

7

26.02.2013, 18:19

Bine ai venit printre noi!
Always C&R

IonutFishing

C. B.

Șalău

Răspunsuri: 210

Locație: Suceava

• Scrie un mesaj privat

8

26.02.2013, 18:24

Bine ai venit! :welcome:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

9

01.03.2013, 23:30

Numele meu este Cornel si sunt din Tulcea. Am 44 de ani si recunosc ca sunt novice in aceasta arta. De fapt, abia anul trecut m-a captivat cand am facut o iesire cu un amic ce avea un clonc confectionat de el. El e mai conservator si spune ca cele din comert nu sunt bune de nimic. Nu am niciun motiv sa-l contrazic e bastinas si de mic a pescuit. Una peste alta am avut norocul sa intep un mustacios dar pe care nu am reusit sa-l pun si in barca. M-am priceput cand l-am apropiat de barca sa-l scap, dar m-a captivat experienta. Pentru sezonul asta vreau sa ma dotez cat de cat, dupa buget si dupa regula ca suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine :)). Vreau sa-mi i-au o barca gonflabila bunicica, un motor Honda de 2,3 cp si un sonar Lowrance HDS-5 Gen2 Combo. Daca cineva cu experienta imi poate da alte sfaturi sunt pregatit sa ascult.
O zi buna!
:prieteni:

Salut! Imi poti spune daca tovarasul tau si-a cumparat cloncul, sau l-a confectionat singur? As putea face rost si eu de unul? Multumesc!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

tacuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

10

02.03.2013, 03:12

L-a confecţionat singur. Şi pe mine mă amageste că-mi face. Până una alta am comandat la Zoran.

Vincent Van Gogh

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

11

02.03.2013, 19:36

Inteleg, dar n-a avut un model, un exemplu, sau mai multe, din care sa se inspire? De la vreun vecin, sau coleg pescar? :gandesc:
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

tacuc

Șalău

• Scrie un mesaj privat

12

02.03.2013, 19:58

Nu are nici un model, il are in minte, sau mai bine zis in sange. El il face cum a invatat de mic in familie.
Nu este pescar, acum o face doar din placere.
Am spus ca ma amageste, dar nu o face din rea vointa, nu are timp din cauza serviciului.

Vincent Van Gogh

Subiecte asemănătoare