Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ggixx« (23.02.2013, 16:46)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai si de ce "din pacate" mai Cata?Salut ggixx.
Eu ti-as sugera sa nu-ti cumperi un sonar limitat-fara GPS....banuiesc ca nu faci investitia pt. 1 an.Evolutia tehnicii ne va impinge in curand(din pacate) sa nu mai vorbim de locuri de pescuit(Ex:langa salca in stanga la 5m), ci de coordonate GPS(Ex:45,44234N 21,132325E)...mai gandeste-te![]()
![]()
Pai si de ce "din pacate" mai Cata?Salut ggixx.
Eu ti-as sugera sa nu-ti cumperi un sonar limitat-fara GPS....banuiesc ca nu faci investitia pt. 1 an.Evolutia tehnicii ne va impinge in curand(din pacate) sa nu mai vorbim de locuri de pescuit(Ex:langa salca in stanga la 5m), ci de coordonate GPS(Ex:45,44234N 21,132325E)...mai gandeste-te![]()
![]()
Las` ca-i bine...![]()
.
Cred ca ai dreptate, is io nostalgic de pe vremea cand cd + cass + amplif separate erau mai bune decat o combina muzicala.totusi de ce este HDS7+LSS2 varianta cea mai performanta? Ce ar avea in plus sau care sunt aventajele acestui sistem direct comparat cu HDS7 Touch.
Nu de ecran mi-era mie ci ca nu mai vad ca lumea daca-i murdar... urasc foliile...Acum daca degetele sunt murdare putem rezolva asta cu o folie de protectie pentru ecran..si in plus avem intotdeuna apa aproape sa clatim un pic degetele
...Treaba ii ca daca-i touch, ii mai naspa de curatat "din mers"... asta cre` ca o sa-l deranjeze si pe Zoran....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH