Mersi la toata lumea.Acum plec sa incerc cateva lansari.Pentru Anem:plec pe raul Panaro unde a mai prins fratele meu sambata inca doi unul de 1,30 si unul de 1,05.E plin de somn pe Panaro, dar sunt numai din astia mici.![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Maine plec si io la Mures... ce m-as mai bucura sa prind si io barem unu` d-asta "mic"Plec pe raul Panaro unde a mai prins fratele meu sambata inca doi unul de 1,30 si unul de 1,05.E plin de somn pe Panaro, dar sunt numai din astia mici.![]()
. Mersi la toata lumea.Acum plec sa incerc cateva lansari.Pentru Anem:plec pe raul Panaro unde a mai prins fratele meu sambata inca doi unul de 1,30 si unul de 1,05.E plin de somn pe Panaro, dar sunt numai din astia mici.![]()
Mersi la toata lumea.Acum plec sa incerc cateva lansari.Pentru Anem:plec pe raul Panaro unde a mai prins fratele meu sambata inca doi unul de 1,30 si unul de 1,05.E plin de somn pe Panaro, dar sunt numai din astia mici.![]()
Poate sunt multi mici, iar cei mari nu apuca sa muste de cei mici!![]()
Salut.Stiu ca pare cam grea la 357 de grame lanseta, dar se echilibreaza bine cu ryobi artica 6000, probabil datorita lungimi de 2,60.Am incercat-o putin aseara si mi s-a parut super ok.Sper sa o incerc si in seara asta mai mult.O sa va anunt daca fac vreo captura la spinning.![]()
... sa incerci sa cauti somnii si in anumite locuri in care la stationar nu ai incerca si s-ar putea sa ai surprize, mai ales daca e intuneric
... in mod special cauta pragurile intre apa aia de 30-40cm si aia de 2m sau ruperi de curent ...
Salut ! Am si eu nevoie de un sfat, cunoaste cineva lansetele AHF Leitner Dyna Cast Waller Spin ?
Act. 40-180 gr
Lungime : 2,75 m
AHF Leitner Dyna Cast Waller Spin Act. 40-180 gr
sau Sportex Team Waller Spin
Act.200 gr.
Lungime 2,75 m
m=380 gr
ca mulineta ma gindesc la Penn Atlantis 7000, ce zici de acest combo ? Bun sau exagerat ?
![]()
Sportex Team Waller Spin este prea greu......te rupe.
LARRY ai avut ceva capturi cu mulineta asta sau e inca la inceput de drum si trebuie probata?Ma intereseaza cum s-ar comporta cu un somn de 2 metri, e laudata de multi pescari si imi face cu ochiul si mie.![]()
.........greutate redusă 513 gr. doi tamburi metalici cu capacitate mare ( 200 m PP de 0,32 ), este cea mai bună mulinetă care o am pt. spining greu . LARRY ai avut ceva capturi cu mulineta asta sau e inca la inceput de drum si trebuie probata?Ma intereseaza cum s-ar comporta cu un somn de 2 metri, e laudata de multi pescari si imi face cu ochiul si mie.![]()
Este nou achiziționată, probată la rece.........greutate redusă 513 gr. doi tamburi metalici cu capacitate mare ( 200 m PP de 0,32 ), este cea mai bună mulinetă care o am pt. spining greu .
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH