Pescuitul la rapitor este inchis, in Franta, pana pe 1 mai. Deci, anem , salai sau nu pot merge numai pe privat. Pe 29 martie merg insa in Extremadura (Spania). O saptamana la stiuca, black bass si mreana la naluci.

sper sa prindem maine cativa din astia
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
))) pentru avat si toate neamurile... asta vara ma stropea avatu pe SIRET la mal
) ce spectacole facea, da nu am fost curios sa incerc sa prind
. voi m-ati facut sa ma ambitionez
)) sper primavara asta sa revin si eu cu poze
)) ca vad ca numai voi 2 postati mai mult . nu e corect. bv baieti. succes ......... ca vad ca numai voi 2 postati mai mult . nu e corect. bv baieti. succes
))) mai ales pe apa curgatoare e greu de braconat pestele si nu prinzi usor . akuma pe baraje si lacuri e alta treaba. .....mai ales pe apa curgatoare e greu de braconat pestele si nu prinzi usor . .......
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
)
Pestii pe sub apa ,probabil ...Insa am vorbit cu un prieten care a fost intr-o zona ,unde in general merg mult greblasii ca mai agata cate ceva
Erau foarte nervosi frate ca nu mai este peste cum era odata ...Cica " Ba nu se poate ! Acu vreo 3 ani mai stii ce animale luam aicea? " Raspunsul cica a fost ceva de genul " Da ,mah sa-mi bag p ... Cand ai luat tu ala de 54 kg ce fain o fost!" Sigur ca astia sunt la grupa mica ,ca vine vara si baietii de la "electrica"
)) bani nu au de skule
)) si probabil daca se complica vorba ta numai la curent
)) se pare ca noi in zona asta mai avem noroc fata de OLT. chiar sunt si zona destul de salbatice si pe siret... am scapat crapi mari... in special cteno. asta este... e foamete mare in randul romanilor.. si mai ales lacomie.
......... ca vad ca numai voi 2 postati mai mult . nu e corect. bv baieti. succes
daca baietii astia traiau in romania, garantez ca nu mai vedeai o poza, sau cel putin nu poze de pe ape libere.
anem,
la ritmul capturilor din iarna asta ce naiba o sa faci la primavara? cred ca va trebui sa angajezi un fotograf
superbi avatii
, incercam sa iesim cat de des se poate, dar avem si noi parte de partide mai slabe spre exemplu cum a foast cea de azi unde in doi pescari am prins decat un peste, un salau frumusel la care visam de ieri
, din pacate singura captura de azi.Azi am aruncat prima data voblerul in apa in cautarea avatului pe la 8:00 de dimineata si nimic activitate pana pe la 10:00 cand a venit un salau la jigul meu:
Off topic:Ce dor imi e de tara mea Romania.
Sa nu-mi aduc aminte.....mai ales pe apa curgatoare e greu de braconat pestele si nu prinzi usor . .......
te inseli amarnic, crede-ma.
cand vei considera ca le-ai vazut pe toate in domeniul braconajului piscicol, vino pe Olt - o sa ramai surprins(neplacut)
Siretul si mai ales Prutul este inca destul de salbatic si inca tine peste comparativ cu Oltul sau cu Muresul
de faza cu braconatul noaptea sub centrala de la Cornet(Olt),daca nu vedeam nu credeam ca se poate baga plasa chiar acolo.Multa lume habar n-are de ce se intampla pe apa... Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH