Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
)) eu cel mai mare l-am prins de 5 kg si am scapat unul mult mai mare, ideea e ca nu prea sunt locuri cu cioate, vegetatie. copaci sau bolovani nu stiu ce... pentru ca iazul o scazut dar tot are adancimi de 7 ,8 m pe cea mai mare parte a lacului cam 3 ,4 m adancimea medie... mi-i f greu sa il localizez... eu plantez de obicei la 200 , sau 250 m. cum sa-l atrag? ma gandeam la o montura cu stupek si sa "spanzur" o broasca care sa nu o las decat 10 cm in apa.. maxim 20. ca sa poata iesi si sa traiasca. eventual sa fie mare ca sa faca plescaiala mare. sau eventual acceasi treaba dar numai cu pestisori.... dati-mi o idee va rog...si daca aveti cunostinta de unde cumpar stupek.. sau cum l-as putea construi..Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
ca sa fie eficienta, trebuie sa faci niste modificari sau sa faci alta pe aleasi principiu... am vorbit cu Feri de mai multe ori si la o la o expozitie a marturisit si el .... tija trebuie indoita si carligele schimbate in rest peste sa fie ;)
)) si chiar nu are copaci .la mal apa ai cam 1 m , dupa ce faci 20 m se adanceste brusc la 4 m . este un prag. ai dupa cate banuiesc eu mai am dupa inca un prag si mai adanc. care duce la 5 ,6 m. iazul a scazut in adancime cam 2 m sau chiar 3 m in ultimii 2 ani.. au dat drumul la baraj. vegetatia si stuful au disparut. interesant de precizat este ca pe lac exista o cantitate impresionanta de scoici. de aia nici crap nu se prinde... si din cauza braconajului presupun
)) mananca somnul scoica? Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH