Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Administrator
Nu vreau sa te dezamagesc da` tehnicianul ala de la Lowrance cu care am vorbit mi-a spus ca nu se poate rezolva problema localizarii cu un update de soft... acu` nah, el lucra pt. ei, nu stiu ce sa zic... incearca. Bafta!O solutie ar fi sa pun un soft mai vechi.Pe pagina lor nu este decat ultima varianta de soft pe care o am.Cica ar merge struna.
Alte solutii nu ai gasit?
Sistemul este WAAS in America de Nord si EGNOS in Europa.
Cred ca ar trebui sa vezi pe teren cum merge aparatul tau comparat cu un altul luat de pe "la noi".
Administrator
Sunt sigur ca hardware-ul este acelasi la modelul american ca si la cel "international".Informer, are toate sistemele.Nu cred ca e diferenta la acuratetea GPS-ului.Ma chinui in casa sa gasesc un punct unde sa nu ma localizeze.De exemplu, fata de varianta europeana(cred) are doua variante de harti(Lowrance si Navionics).Eu am chiar si Dunarea si Delta Dunarii dezvoltata de Navionics.De exemple harta DD la Navionics este in jur de 230 euro, eu o am preinstalata.
Administrator
Adica pe romaneste inca platesti 650 euro pentru deblocare sau poti sa te uiti la el ca nu va indica mai nimic :( .
Harta Dunarii navigabile este gratis oricum.
Unde gasim gratis TOATA DUNAREA ptr. Lowrance???
Administrator
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH