Buna ziua tuturor...am si eu o intrebare la dvs.detin o lanseta shimano hyperloop boat de 3m c.w.100-200gr pe care as dori sa o impherechiez cu un multiplicator mare spro...
acum intrebare este are ceva daca lanseta nu este speciala pentru multiplicator?adica daca o folosesc cu inelele in sus isi pierde din calitati?sau este conceputa cu o curbura normala si daca o folosesc diferit risc la o forta mai mare sa am surprize?
astept pererile dvs
numai bine!
respect!
Urmatoarea jumatate de ora am descurcat firele ca intre timp s-au inmultit capetele
. Au urmat inca vreo 20 de lansari si bineinteles ca au fost din ce in ce mai reusite. Cand m-am hotarat sa fac o ultima incercare , eu de acum mai increzator ma sfortez mai tare si zvarr....cand colo se aude un poc, vad plumbul cum obtine cea mai lunga lansare de pana atunci doar ca nu era urmarit si de fir. Uitasem piedica pusa.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »poolonik« (10.05.2016, 19:37)
solutia esteacum intrebare este are ceva daca lanseta nu este speciala pentru multiplicator?adica daca o folosesc cu inelele in sus isi pierde din calitati?sau este conceputa cu o curbura normala si daca o folosesc diferit risc la o forta mai mare sa am surprize?
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH