prieteni,
asa ca, pot spune ca SI si DI sau SS sunt inca necunoscute pentru mine. Pt ca ma bate gandul sa-mi iau un sonar cu DI si SI, teorie am citit si am inceput sa ma documentez, si in mare cam stiu despre ce ar trebui sa fie vorba. Dar cum este cu practica?
si sau documentat pe site-urile producatorilor (Lowrance si Humminbird), sa ne lumineze si pe noi in aceasta tehnologie.
):
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

.
,
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Io zic sa-ti inchipui ca tai un cozonac in felii subtiri... daca te uiti la fiecare felie in parte si ti le inchipui lipite una de alta, poti sa-ti dai seama cam cum ii distribuita nuca...,
"arunc" o masina in apa si trec cu sonarul peste ea, in lungime, exact pe mijloc. Ce voi vedea pe ecranul sonarului, cum se formeaza imaginea in pozitia 2 - 3 si 4? (pozitia 4 fiind dupa ce trecem de masina)![]()
.
,
"arunc" o masina in apa si trec cu sonarul peste ea, in lungime, exact pe mijloc. Ce voi vedea pe ecranul sonarului, cum se formeaza imaginea in pozitia 2 - 3 si 4? (pozitia 4 fiind dupa ce trecem de masina)![]()
![]()

Doamne ce ti si cu tehnica asta![]()
si urmatorul:
![]()
Poate acum merge
Nu-nteleg nici o iota. Sigur ca in engleza sunt o sumedenie, dar in romana nu ai gasit pe YouTube? Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH