Am luat unul dar se pare ca bazie dar nu inteapa, ca bondarul. Reclama mare ,zgomot nu foarte puternic, sau nu reusec eu, dupa nasul meu de folosit pe ape nu foarte adanci, relativ facil de folosit, fara energie prea multa, pare clonc de incepator, miscare relativ facila fata de alte cloncuri.
Intrebarea care ramane ce parere aveti de clonkurile in S, intreb pentru ca nu am folosit pana acum, pana la cel pomenit mai sus care nu ma entuziasmat. Pe la rusi am vazut foarte multe modele de cloncuri S, foarte laudate, si nu numai la ei.
Raspund la o intrebare anterioara: de cloncul SANGER deep water (modelul vechi, ala dreptu) am o parere f.buna, dar necesita mana foarte buna , si multa energie in functionare, zgomot puternic si rotund dar intram in teoria cloncului care nu se va sfarsi decat cand vom avea in apa un syntezaizar la care isi va regla fiecare zgomotul dupa gustul lui si dupa ce vede pe sonar (sper din tot sufletul sa nu ajungem acolo dar asa a aparut si mulineta cu tambur fix) e OK nu pentru incepatori.