Sie sind nicht angemeldet.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Tyrael

Profi

• »Tyrael« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

1

Montag, 10. Dezember 2012, 19:14

Somnul la artificiale

Salutare, As vrea sa stiu si eu cam ce momeli folositi la spinning-ul somnului si in ce conditii, locatie, apa, perioda a anului. Eu folosesc in scurta mea cariera de spinning-ar la somn: Oscilante Kastmaster, Rapala Clackin rap, Rapala J13. As dori totusi si un norizi jointed de 40 grame. A folosit cineva?
Stima

LARRY

Profi

Registrierungsdatum: 1. März 2012

• Nachricht senden

2

Montag, 10. Dezember 2012, 19:22

Eu l-am pescuit dar fără rezultate . :nunteleg:
Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt decât să fiu iubit pentru ceea ce nu sunt.

zamfi

Profi

Registrierungsdatum: 25. Februar 2012

• Nachricht senden

3

Montag, 10. Dezember 2012, 20:31

La Valcea e distractie mare cu kastmaster -ul...Toata lumea vad ca-l foloseste. Si eu sunt curios de norizi smj 11 ,mai ales ca am unul pe teava... :gandesc:

Tyrael

Profi

• »Tyrael« ist der Autor dieses Themas

Registrierungsdatum: 10. Dezember 2012

• Nachricht senden

4

Montag, 10. Dezember 2012, 20:47

:box: Chiar merge mai bine decat alte oscilante si voblere consacrate. Si sunt si mult mai ieftine in cazul in care le pierzi

5

Montag, 10. Dezember 2012, 21:46

Kastmasterul poti sa faci sa lucreze pe intreaga coloana de apa de la pelicula pana la substrat, in functie de viteza de recuperare si de pozitia lansetei... eu cele mai multe atacuri am avut tinand "pe pozitie" si "jucand in curent puternic"... in unele cazuri atacul a fost asa de brutal incat s-a rupt PP-ul de 19, in momentul atacului ...asta cand frana a ramas pe pozitia "blocat la maxim" ... Si fiind un accesoriu foarte consumabil foloseam frecvent cele de pe tarabe care costa mult mai putin decat originalele, bineinteles inelul si ancora o schimbam de fiecare data....

6

Dienstag, 11. Dezember 2012, 14:04

La Valcea e distractie mare cu kastmaster -ul...Toata lumea vad ca-l foloseste.

numai tu, Batman, Batman...... :drac2: