Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
... la noi din pacate situatia e tragica, a doua gherla consecutiva s-a consumat ieri, in doi. Pe aici apele sunt ingrozitor de mari si nu reusim sub nici o forma sa gasim unde s-au refugiat pestii.
Apoi ''legendul' e alta mancare de peste ..rapid ,''trasneste' nu alta in gura la salai..daca nu iti temperezi reflexele ratezi si in intepare si in dril..sa ma vezi pe mine cand am pescuit prima oara cu un legend.
Acum invat sa-l pescuiesc cu speranta ca nu o sa uit cum sa pescuiesc celelalte bete ! Adevarul este ca batul l-am luat doar pentru salai pe balti ! Asa incat nu cred ca o sa-l pescuiesc foarte mult pe an.

Bravo baietii,
incepe sa se desmorteasca, dupa 15.05 o sa incep si eu pe Rin, pina atuncea mai am treaba.
Fir intins!![]()
iar inainte sa plec deja scoteam cel putin 3 tonalitati distincte... voit, nu la nimereala. Cu elelalte 2 ... ce sa zic... imi puteam lua 4 pachete de tigari in schimb si sa dau cu o trestie in apa.
Abia astept sa se termine prohibitia sa ies pe Mures. Sper sa urmeze si poze cu mustaciosi fotogenici langa mine, nu numai cu cloncu-n mana
...asa e, sut bune foc, am mai camandat repede 20 buc in toate formele si toate culorile. Sa fie, ca nu se stie pe unde ajungem la stiuca.Tin sa precizez ca urmaririle au venit de un diver marca S.G de 8 cm.

in 20 min cu Ebro 2 deja am prins miscarea
Asteptam poze de pe Mures!
Multzam de aprecieri....Am primit aseara de la Adi,o poza cu ultima captura de la Vladimiresc...Iesisem pe ponton,si asteptam sa vina un amic sa ne ia cu masina..Urma sa apara peste vreo 10 minute..10 minutio nu pot sa stau linistit cu lansetle si nalucile linga mine pe Vladi..si cum lipless-ul firetiger era la indemina,atat ca si loc in bagaje cat si ca ,culoare,il pun pe lanseta si lansez paralel cu trestiile..Pentru ca nu pica ca si ghiuleaua poate fi jucat in dinti de fierastrau cu pauze destul de lungi intre pompaje...Scopul nu este sa bufneasca pe substrat ci sa exploreze pe verticala mare parte din coloana de apa ,fara sa cada prea repede pentru pestii mofturosi..Si uite asa,dupa vreo 2 lanseuri ma trezesc ca ma trosneste ..nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca este un salau,peste care desi sa populat pe Vladimirescu,nu prea se prinde..
Nici o problema ,sant obisnuit..
Propun excluderea de pe forum a lui gigi![]()
![]()
de cand pune Gigi poze pe forum imi da tarsala sa pun si eu bibanasii mei....
lasind gluma la o parte...daca nu ar fi Gigi nu prea am vedea asa stiuci frumoase. Acest răspuns a fost de 2 ori editat, ultima oară de »bogdanpesc« (06.05.2014, 14:46)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Pensiunea Paradise Delta House.
Profesia: Administrator pensiune.
...mai vin cu poze cand o sa recuperez celalalt aparat foto
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH