. Felicitari pentru toate capturile
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »cristina« (24.03.2014, 12:23)

Asa ...cu noaptea in cap!
Rezultatele au fost excelente : un chinez batran harponat
,care m-a facut sa pun cotorul de la bat in sold la un moment dat
pentru a finaliza drill-ul , un crap romanesc ,adrenalina pura, de cca 8 kg zic eu ,10 zic altii(era incredibil de rotund!!!)prins cu jigul in bot , inca ceva solzi pe jiguri si vreo 8-10 salaiasi ,negrii foc! O zi superba ,intr-un peisaj excelent ,o zi in care m-am convins din nou ca sonarul este uneori o arma letala!
De altfel la un moment dat am renuntat sa mai pescuiesc si am incercat sa trag niste concluzii ,pe care ,chiar daca le stiti o sa incerc sa le mai punctez odata
Deci ,asa zise reguli pentru salau :
Bine batul ar putea fi mai senzitiv ,dar la cum dadeau azi coltatii nu au fost probleme. Unul mi-a dat in 5 m de barca ciocan de am crezut ca am dat de stiuca.

Ca de fitofag nu cred ca a fost impresionata ... ...se pare ca ai avut o zi super
...sa se repete !![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
.
E arma letala in mana ta,si esti la inceput,ce o fi mai incolo??
Ca e unii pe aici care ma tot indeamna sa dau la clonc...Eu incerc sa rezist eroic !Noroc ca nu ma atrage...
Esti chiar sigur ca sonarul te-a ajutat, sau cunosteai zona? 
Felicitari Zamfi, super!Esti chiar sigur ca sonarul te-a ajutat, sau cunosteai zona?
Ah, si de ce spui ca Relax Kopito e aproape guma perfecta?![]()
Ma rog un chinez si un crap. Crapul de gura!Cei doi salaiasi care i-am prins in alta zona i-am luat tot de pe ceva agataturi care le-am gasit intamplator cu jigul. Apoi am mers intre cioate ,cautate din nou (lipsa gps...) si am luat 8 bucati in cca o ora-o ora jumate,timp in care am rupt doua jiguri ,etc. Am mai scapat doi si am ratat doua tzacuri.Ce sa mai zic?
M-am oprit ,am strans si am plecat.La ora 16!
Vezi solzul...Oricum sa stii ca pentru firma Relax am un respect deosebit! Prind bine gumele lor. Si BBB are respectul meu.Prietenii stiu de ce ...
Felicitări Zamfi, ai avut parte de tot ce-şi poate dori un pescar.
Oricum drilul cu chinezul luat de coada a fost fantastic! Batul si mulineta ireprosabile! Bradia nici macar nu gafaia...In conditiile in care aproape m-a scos din ancora chinezul!!! Ma durea la un moment dat bratul asa ca ...am pus cotorul in sold si trageam ca de somn
Apoi crapul ...cand l-am vazut la suprafata m-am blocat!!! Am vrut sa-l filmez cu telefonul dar mi-a fost teama sa nu-l scap in apa.Merita insa filmat . daca eram cu colegul Adi sa puna camera pe mine ,asa cum am spus , eram, ca la PV-TV
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH