felicitari baieti!! imi pare rau ca nu am putut sta mai mult, oricum a fost o zi frumoasa chiar daca nu am prins nici un mustacios! data viitoare o sa stam mai mult, fir intins!
Am iesit si eu dupa o pauza care a inceput la jumatatea lunii octombrie. Nu ca asa am vrut dar a trebuit sa ma ocup de parinti care nu mai sunt prea tineri.
Deci am fost ieri la balta prietenului Claude cu Catalin si cu tatal lui.
Vremea a fost ok, cam 12° afara, capturi zero inafara de babusti si o marla care abia seara a acceptat sa intre. E bine si asa. Am luat aer si am facut un gratar.![]()
numai ca toate locurile de pescuit "FIERBINTI" erau ocupate asa ca a trebuit sa pescuiesc intr-un loc nou.Am pescuit cu doua lansete la fund si una la suprafata cu montura oss, ca momeala am folosit carasi.In 14 ore de pescuit am auzit un singur somn la suprafata si nu am avut nici-un atac.Azi de dimineata ma apuc si imi strang lansetele, nu stiu voi insa eu cand ma pregatesc sa plec acasa ma gandesc tot timpul ce ar fi ca in ultimul moment sa imi traga la una din lansete, cateodata chiar dau cu banul pe care o trag prima din apa
oricum azi am fost inspirat si in timp ce ma pregateam sa o scot pe a treia si ultima din apa HOP ca am trasatura la montura OSS si iese pe mal piticul asta:
Pe data viitoare.
Am vrut sa ies si eu o noapte la stationar ,dar nam cu cine...toti prieteni pescari ma fac nebun
![]()
stai linistit ca si mie imi zic ca sunt nebun
DAR chestia pe care nu o stiu ei e urmatoarea: "ei sunt nebuni pt ca prefera sa faca alte chestii decat sa iasa la un pescuit cu mine"
si in timp ce ma pregateam sa o scot pe a treia si ultima din apa HOP ca am trasatura la montura OSS si iese pe mal piticul asta:
Mane ne poti spune lungimea forfacului de la montura os ? Felicitari pentru captura, fumos !Mane ne poti spune lungimea forfacului de la montura os ?
) dar cu aproximatie forfacul e cu 30, 40 cm mai scurt decat pluta os.Cand folosesc pe alea de 110 cm folosesc forfac mai scurt.Eu mai sunt nevoit sa folosesc si platici ca momeala atunci cand nu reusesc sa prind carasi si platicile tind sa inoate catre suprafata si asta inseamna ca riscul ca forfacul sa se incurce in montura e mai ridicat.Cred ca e mai ok de folosit cu montura asta caras ca momeala(parerea mea).
. Pentru ca nu au voie sa le mai dea drumu ai macelaresc. Pana si pe saracul caras nu au voie sa il mai elibereze. Plus inca cateva specii pe care nu le mai retin momentan. Oare ei ce vor? Sa aibe numai specii nobile de peste in ape? M-au dezgustat....
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH