Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Moldova Noua, Caras Severin
Profesia: Pompier / IT / Hardware and Programmer
tin sa iti spun Zoran ca am montata firele pe bete si am ramas impresionat de ele. Imi plac la nebunie si mai ales textura .. sunt altceva fata de ceea ce gasesti pe aici. iti multumesc mult pentru ele. Daca mai esti in zona .. dami un mesaj aici pe forum poate ne vedsem la o bere.
Buna seara,nu stiu daca ma incadrez in subiectul topicului dar am si eu o mare problema legata de pescuitul pe Dunare..De unde a aparut atata matasea broastei pe Dunare ca m-a innebunit? nu se mai poate pescui sub nici o forma ca se incarca lansetele de nu le mai poti scoate din apa.La Galati a aparut de vreo 2zile dar am inteles ca problema e mult mai veche in amonte. Sa fie de vina scaderea prea mare si caldura sufocanta?dar cel mai important e cand se termina ca tare am impresia ca pana da frigul nu mai vad eu pescuit pe Dunare iar Prutul si Siretul in zona noastra sunt ca si moarte.Are cineva vreo explicatie? Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Moldova Noua, Caras Severin
Profesia: Pompier / IT / Hardware and Programmer
Am iesit azi noapte la o partida de pescuit pe Dunare la somn dar din pacate nu se poate pescui. In 20 min lansetele se incarca cu matasea broastei si le aduce curentul in praguri unde se agata.Nu stiu cand se va termina cu prostia asta ca am 50 de coropisnite din alea mari si nu am unde sa le folosesc.Poate avem noroc si pana in weekendul viitor se termina.
))) nu știe omu' este ca s-ar putea ANAF-UL sa se sesizeze cu privire la proveniența somnului din ciorba și sa vezi 10000 ron amenda cât nu fac 10 somni, ca doar Dunarea nu da factura de intrare.
astea de la ANAF ........crezi ca maninca numa ..........PORCIIIIIII ????
nu știe omu' este ca s-ar putea ANAF-UL sa se sesizeze cu privire la proveniența somnului din ciorba și sa vezi 10000 ron amenda cât nu fac 10 somni, ca doar Dunarea nu da factura de intrare.
astea de la ANAF ........crezi ca maninca numa ..........PORCIIIIIII ????
![]()
După cum banuiam, somnul a fost prins la pripon de localnici și vândut omului cu pensiunea
![]()
dupa cum arata, o murit in pripon de vreo 2 zile
Eu am alta curiozitate fata de nenea asta, la un asemenea animal prins la "lanseta"drillul e epuizant si de durata ca sa nu mai vorbim de cum la scos din apa si la tras singur in barca.De cand am vazut reportajul am stiut ca ala nu e prins la lanseta. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH