Adi !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cu capturile facute ,de voblarele tale
Asa anem mai da-ne si ceva somn ca mai omorat de tot cu avatii aia...![]()
![]()
.....cautai pe langa mal, seara,cand apa e tulbure acolo vaneaza,zicsperam la vreun salau de cateva kg bune dar aia am senzatia ca sunt exagerat de rari pe aici (sau cel putin habar n-am eu sa ii pescuiesc).
(am vazut la stiri,italienii au probleme mari cu inundatiile). De ce Zamfi ? Avatul are prea multe oase.![]()
Adica intra la capitolul rapitori ...auxiliari ! Pentru mine normal!
De aceea nici nu pescuiesc dupa ei dedicat.Nici dupa clean ,mreana,crap...Insa daca intra nu e rau de loc!Oricum fac parte din pestii care ,la mine, se intorc 100% in apa lor...
Un coltos de zapada
![]()
Doamne ce mi-a placut batul ala ! Un bat lucrat cinstit cu un pret corect !Echilibrat din fabrica cum nu fac altii decat custom. Si acum imi pare rau ca l-am vandut ... TR4 !!! Doamne ce mi-a placut batul ala ! Un bat lucrat cinstit cu un pret corect !Echilibrat din fabrica cum nu fac altii decat custom. Si acum imi pare rau ca l-am vandut ...

Mare si tulbure !
Poate vo fi fost dor si de o dintoasa![]()
Apropo ...nu dati cu fluoro mai subtire de 0,45 ! Azi mi-a plecat una cu naluca din contra pe fluoro de 0,35 ...M-am lecuit! Foarte prost dispuse cumetrele ,loveau in dorul lelii ,scapau pe drum...Oricum ceva distractie a fost insa nu dupa asteptari![]()
Ps: ne pregatim de salau![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH