din vocea pescarului de feeder, venit in pripa in spatele meu ,si a carui exclamatie, fericita, "S-a dus!" am auzit-o parca de undeva, de departe, nu ma mai deranja ! La falsele lui tanguri "Era imens! Era somn ! Pacat ca l-ai scapat!" nu am putut raspunde decat cu ...un zambet in coltul guri. '''
cand intrebam ,cu ceva timp in urma.....unde esti tu Zamfire ??...o faceam pentru ca neai lipsit .....cu povestile tale,sper ca la vara sa apara episodul 2 al partidei

Pfuuuaaaai...ce faina e torpila..astazi nu prea sunt multe lucruri de spus ... din pacate, in vreo 7 ore de pescuit in doi cu de toate si in toate modurile posibile am fost in stare sa avem un singur atac in urma caruia a iesit frumusetea asta:
o zi tare grea ... cu temperaturi exagerat de mici si ceata cat se poate. sa speram ca data viitoare va fi mai bine.
Mah deja ma disperati cu avatii vostrii!![]()
Pfuuuaaaai...ce faina e torpila..
Mii de multumiri , colegiilor care reusesc sa ne mai insenineze zilele , fie cu povestiri demne si de cei mai vestiti scriitori , fie cu poze care ne tin sperantele in viata...
@ Anem si Mane, constanta cu care prindeti voi pesti este demna de invidiat, daca am prinde si noi aici pe jumatate numai as fi foarte multumit...
Super poze, mii de multumiri.![]()

)

Pfuuu....!!! Si eu am trimis f multe colete cu atlasib, dar nu a lipsit niciodata nimica. Pai si acuma ce-o sa va faceti de Craciun fara carnat?
Daca nu...

) in care nu am reusit sa fac mai nimic cu el (cautam avatul) a reusit sa se bage in agatatura si dus a fost cu tot cu vobler, adica pestele s-a dezgatat si voblerul a ramas in prag.Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH