O sa-l rog pe Zoran sa-mi aduca de Pasti cand vine niste fir de 0.08, sa-l pun pe Stradic.
Mor de curios sa vad daca si mie mi se intampla....
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Ce zici ,am avut timp de studiu?
Ce zici ,am avut timp de studiu?
Da` cum de n-ai studiat si o procedura de a NU face peruci cu ele?![]()
anem,
ce fir ai pe ea? ce grosime?
nu de alta dar am eu o banuiala dupa ce am vazut "fluturele" care tine tamburul![]()
Nu-i asa prietene! Nu este cel de Stradic ! Sper...![]()
Oricum Anem fa te rog o poza doar cu fluturele si pune-o pe undeva ca apoi vedem .Merci.
Deasta am spus să pui poze dar, avînd în vedere că şti ce ai de făcut, nu mai trebuie.Am pus inca doua saibe sub tambur! O rezolv eu!
Costi !!! atentie!!!! ca nu e bun ...e alezaj filetat, nu arbore ,(cam asa vad eu in poza)s-au m-am inselat ???M-am gandit sa-i strunjesc la colegu` zamfi un fluture care sa nu-ti intre printre degete ci sa-ti intre degetele-n el, ca-n bila de bowling ... daca si de asta se agata firu`... .
Costi !!! atentie!!!! ca nu e bun ...e alezaj filetat, nu arbore ,(cam asa vad eu in poza)s-au m-am inselat ??? .
Deasta am spus să pui poze dar, avînd în vedere că şti ce ai de făcut, nu mai trebuie.Am pus inca doua saibe sub tambur! O rezolv eu!
...din acest moment nu ma mai intereseaza nici mulinetele!Orice morisca de 200 lei de la Daiwa nu face acest lucru dintr-un motiv simplu ...au o alta gandire pentru "imbinarea" tamburului cu fluturele!...
Ce zici ,am avut timp de sturdye?
Da` cum de n-ai studiat si o procedura de a NU face peruci cu ele?![]()
Asta e cea mai simpla: renunt la biciclete!![]()
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH