Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

121

19.02.2014, 17:11

O sa-l rog pe Zoran sa-mi aduca de Pasti cand vine niste fir de 0.08, sa-l pun pe Stradic.
Mor de curios sa vad daca si mie mi se intampla... :rizi: .

La inceput ...nimic! :rizi: Apoi este posibil ...Pe masura ce firul se uzeaza si isi pierde rigiditatea de "nou" . Mai trebuie indeplinite niste "conditii" : gramaje mici ,fara curent de apa care sa-ti tensioneze firul dupa lansare , tamburul sa fie in pozitia "jos" ,adica galetul sa fie catre partea superioara a tamburului in momentul inceperii recuperarii ,etc. Ce zici ,am avut timp de studiu? :rizi:

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

122

19.02.2014, 17:14

Ce zici ,am avut timp de studiu?

Da` cum de n-ai studiat si o procedura de a NU face peruci cu ele? :rizi:
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

123

19.02.2014, 18:04

Ce zici ,am avut timp de studiu?

Asta e cea mai simpla: renunt la biciclete! :rizi:

cristiV

Biban

Răspunsuri: 59

Locație: Timisoara

• Scrie un mesaj privat

124

19.02.2014, 22:24

Zamfi,
tamburul mi se pare destul de gol, ai pus ceva sub fir sau este mult fir derulat de pe mulineta?
asa se pare in poza...

125

19.02.2014, 22:37

anem,
ce fir ai pe ea? ce grosime?
nu de alta dar am eu o banuiala dupa ce am vazut "fluturele" care tine tamburul :gandesc:

Nu-i asa prietene! Nu este cel de Stradic ! Sper... :zid:
Oricum Anem fa te rog o poza doar cu fluturele si pune-o pe undeva ca apoi vedem .Merci.

imi pare rau, dar trebuie sa o spun 'ti-am spus eu?!!"
offff, acuma inteleg de ce erai asa nervos :doaaamne:

cat priveste batul lui Andrei,............super bat dar il vreau din doua bucati (l-am vazut si arata bestial dintr-o bucata, dar..........tot din 2 bucati il vreau :) )

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

126

19.02.2014, 23:16

Zamfi nu stiu ce sa iti spun decat. Am 2 stella, 1 twin power SW de 6000, si un stradic de 4000. Absolut nici una nu face NICI un fel de problema si nu am nici un repros fata de nici un model. Stelele desi merg pe 5 ani de folosinta, nu foarte intensa, functioneaza impecabil, fara cusur. Cu toate astea, iti urez success pe drumul DAIWA. Am si o Caldia 2500 si la fel functioneaza bine si fara probleme. Ca in orice alt lucru, parerile sunt impartite si totul se rezuma la ce ii place fiecaruia si cum ii pica bine. O discutie ultra-invechita Shimano vs Daiwa nu isi are rostul, ambele sunt bune, ambele sunt facute pentru anumiti clienti.

Zoran

ADMINISTRATOR

• Autorul acestui subiect este »Zoran«

Răspunsuri: 8 041

Locație: Rastatt/Germania - Divici+Deta/Romania

• Scrie un mesaj privat

127

20.02.2014, 05:47

Salut Zamfi,
cu modelul acesta ai avut neplaceri?

Shimano Stradic FJ model USA: :gandesc:

Pescuiește legal, și NU bracona!
C&R, un alt mod de a "savura" peștele...

www.pescuit-la-somn.com

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

128

20.02.2014, 07:38

Zamfi, poţi pune o poză cu mulineta fără tambur, să se vadă axul?
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

129

20.02.2014, 08:42

Nu am folosit stradic fj.Nici nu o sa il folosesc...O sa pun o poza si cu axul.O sa umplu si mulineta ...Am pus inca doua saibe sub tambur! O rezolv eu!

130

20.02.2014, 09:01

Zamfi cred ca problema la recuperarea firului se poate rezolva adaugaind sau scotind saibe de pe ax,pina gasesti pozitia optima..In plus,putin ulei siliconic pe frontul tamburului poate elimina neajunsul asta..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Tyrael

Știucă

Răspunsuri: 601

Locație: Rm Valcea

• Scrie un mesaj privat

131

20.02.2014, 09:08

Zoran, acel model il folosesc eu dar nu face probleme

ovidiu

Știucă

Răspunsuri: 811

Locație: Timişoara/Jud.HD Sîntandrei

• Scrie un mesaj privat

132

20.02.2014, 09:27

Am pus inca doua saibe sub tambur! O rezolv eu!
Deasta am spus să pui poze dar, avînd în vedere că şti ce ai de făcut, nu mai trebuie.
Salut şi bucuraţi-vă de natură.

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

133

20.02.2014, 10:51

M-am gandit sa-i strunjesc la colegu` zamfi un fluture care sa nu-ti intre printre degete ci sa-ti intre degetele-n el, ca-n bila de bowling :rizi: ... daca si de asta se agata firu`... :).
»informer« a adaugat urmatoarea poza:
  • fluture_zamfi.png
----

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

134

20.02.2014, 11:13

M-am gandit sa-i strunjesc la colegu` zamfi un fluture care sa nu-ti intre printre degete ci sa-ti intre degetele-n el, ca-n bila de bowling ... daca si de asta se agata firu`... .
Costi !!! atentie!!!! ca nu e bun ...e alezaj filetat, nu arbore ,(cam asa vad eu in poza)s-au m-am inselat ??? :nunteleg: .....
......fluturele are gaura filetata (ori cum !! Alin nu mai va avea probleme cu peruca) :) .....facuta de mulineta !!! :gandesc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

informer

Administrator

• Scrie un mesaj privat

135

20.02.2014, 11:16

Costi !!! atentie!!!! ca nu e bun ...e alezaj filetat, nu arbore ,(cam asa vad eu in poza)s-au m-am inselat ??? .

Ehh... acu` vii si tu cu "amanunte" d-astea... :rizi: .
----

danmiclau56

Știucă

Răspunsuri: 1 579

Locație: TM

• Scrie un mesaj privat

136

20.02.2014, 11:25

d-astea... . :rizi:
..........era doar asaaaa !!!! :bravo: :noroc:
lumea vorbeste,si vorbeste,si vorbeste,iar cind nu mai stie ce sa spuna, INVENTEAZA

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

137

20.02.2014, 11:28

Am pus inca doua saibe sub tambur! O rezolv eu!
Deasta am spus să pui poze dar, avînd în vedere că şti ce ai de făcut, nu mai trebuie.

Pai ...ma mai descurc si eu :) Dupa 35 de ani de pescuit si probabil zeci de mulinete trecute prin mana...Oricum din fabrica a venit cu 3 saibe sub tambur! :soc: I-am adaugat doua si deja ,foarte ,foarte usor incepe sa stranga firul la baza tamburului! Deci e maxim!

Costi ,daca as fi in locul biciclistilor ti-as cumpara patentul! serios! Dar ,ceva imi spune ca tu ai lucrat pentru ...Daiwa :rizi:

Tyrael , asta e viata! Tu te vei bucura in contiunuare de Shimano ,eu voi ramane o perioada doar cu acest Bio de la ei .Sigur ca stim amandoi controversele fanilor celor doua firme ,insa eu o sa trec pe partea tractoraselor! Am o bicicleta in garaj ,"una" pe bat ...imi ajunge!

Una peste alta sper ca o sa rezolv problema ,insa am ramas cu un gust amar ...

:prieteni:

138

20.02.2014, 20:52

:ochi:
Mai simplu pui fire de la 0.1 indiferent ....adica nu.... de calitate si nu se va mai intampla nica :apl: :bravo:
Biciclistii sunt morti dupa fluturi mari :buaaaah:
Dupa ce am studiat e super mulineta :bravo:

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

139

20.02.2014, 21:05

...din acest moment nu ma mai intereseaza nici mulinetele! :zid: Orice morisca de 200 lei de la Daiwa nu face acest lucru dintr-un motiv simplu ...au o alta gandire pentru "imbinarea" tamburului cu fluturele!...

da, asa e, e alta dar mai proasta uite aici:
»kingofbeasts« a adaugat urmatoarea poza:
  • 281020132633-3.jpg

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

140

20.02.2014, 21:11

Ce zici ,am avut timp de sturdye?

Asta e cea mai simpla: renunt la biciclete! :rizi:

am studiat eu si exista una mai simpla care functioneaza aproape indiferent de marca :ochi: :relax: totul e sa opresti naluca in zbor chiar inainte sa atinga apa. :pauza: iti intinde firul pe cadere si nu mai apuca sa faca bucla moale sus indiferent ca-i vant afara sau nu ori ca-i Shimano sau Daiwa :bucuros2: :poza: :limba:
problema era, dupa cum zicea odata un lup sur caruia obisnuiam sa ma mai plang pe tema asta , deci problema era la piesa care face legatura intre podeaua barcii si manivela mulinetei :zambet: :doaaamne: