Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Drillul a durat decat 3 minute dar a fost o lupta pe cinste, avea o forta foarte mare.
Sări de informațiile utilizatorului
Super Moderator
Locație: Saint Cloud, France
Profesia: Catfish angler
Salut.Bravo Anem .Am fost si eu la pescuit de sambata de pe la 18:00 pana astazi pe la 10:30.Am prins unul mic la spinning pe la 22:30
si unul la stationar care a devenit si record personal:1,70 metri.Drillul a durat decat 3 minute dar a fost o lupta pe cinste, avea o forta foarte mare. Aceasta este poza:
Salutari la toata lumea.Ieri pe la 14:00 am plecat la pescuit cu fratele meu si cu prietena pe raul Po.Neavand momeli a trebuit sa ma opresc pe un canal in apropierea Po-ului sa prind niste carasi, platici etc.A trebuit sa stau circa doua ore pentru pentru a prinde sase carasi .Am inceput partida in jurul orei 18:00 cand am pus gonflabila pe apa si am legat prima montura de niste copaci cazuti in apa intr-un mic golfulet al Po-ului.Am dat cu patru lansete la copac(trei cu carasi in carlig si una cu o mreana foarte vioaie prinsa pe Po) si cu doua la fund(una la calamar cu pluta de grund si alta tot la caras).Imediat dupa ce am plasat monturile am avut un atac in care mi-a furat un caras dintr-o montura legata de copac.Toata noaptea a fost activitate, dar nu si la momelile mele pana azi de dimineata pe la 06:30 cand am prins unul de 125 cm la un caras de circa 400-500 grame cu montura legata de malul opus.Asta e poza:
Pe la 08:30 am incercat si la spinning si a venit asta:
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH