Foarte fain clipul, foarte fain. Să ai un an cel puţin la fel de frumos.
mai vreau de astea,nu avem decat de invatat de la un maestru![]()
Mai mihai lasa chestia asta cu maestru(ii doar o vorba sa nu se supere Larry) ca am auzit eu de tine de la Ionel ca si tu esti maestru la clonc
cand postezi si tu o filmare sau chiar o partida? Din pacate am inteles ca nu o sa mai veniti la concurs ca pleaca in tarile calde si-a luat deja bilet dar cand voi venii in delta trec pe la voi sa facem o iesire asa ca baietii mai intai pe apa si dupaia pe masa
)))
la scurta cum ii spuneti voi poate furam cv si de la Larry
)))))
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Militaru Darius« (09.02.2015, 15:25)
sa nu fie cu suparare dar o filmare cu unul eliberat cand vedem?
. un final de an placut ''
[quote='stefan0172','index.php?page=Thread&postID=43306#post433
mai sapa, sapa ...poate gasesti ceva![]()
.cand ajungi la galati vorba ta ,ne jucam putin si om vedea ce iese
.
de regula darius suntem 2 in barca si atunci cand esti in curent pe dunare,cu barca mea,cel de la lopeti numa timp de filmat nu are in timpul drilului,dar anul asta am sa incerc sigur sa fac o mica filmare ceva
.
Nasol ce sa zic pentru cei care locuiesc in aval de moldova veche si mai ales de pesti
sa fii scapat fara sa fie afectati
O barja incarcata cu 850 de tone de ingrasamant agricol s-a scufundat in Dunare - Hotnews Mobile
Nu stiu cat de bine sau rau, dar s-a intamplat... :(
[.....]pe langa temperatura si altele , chimicalele astea intra in pesti si cauzeaza intoxicatii grave . oamenii care consuma acest peste preiau cantitatea de chimicale pt ca nu se distrug prin preparare [.....]
Domnule anem ....sunt convins ca postul dv nu mi se adreseaza in mod special mie [.....]
) nu are nici o legatura cu persoana ta la fel cum nu are nici o legatura cu cei care iau acasa peste "de o prajeala" (expresie des folosita din cate am observat) ci este cu adresa clara pentru cei care nu au limite, pentru cei care comercializeaza pestii chiar si fara nici un fel de document (avem si dintr-aia pe forum din pacate) si pentru cei care vad pestele ca pe o sursa de venit ... Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH