Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
Sări de informațiile utilizatorului
Administrator
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
- salaii nu stiu care-s locurile unde trebuie sa stea ca sa-i prinzi tu.
bine ca nu ai ...putina era.... perfectadestul de mult sub 0 grade... noroc ca nu batea vantul.
obligatoriu monofilament de la -grade sau spray de degivrat iale ori lichid de spalat geamurii pus pe ata .la fiecare pauza de mulinare de 2-3s, iti ingheata firul in inele... .
carlige offset 2/0
.......... .Pestii s-au intors toti de unde-au venit.
Merci baieti ... sper sa urmeze si alte poze.
Tudor, nu exista intentia de "a imbolnavi" mai ales cand spui ca pe la tine conditiile sunt nasoale. Vor scadea si apele iar avatul din cate povestesti e tot mai prezent prin apele tale.
Zoran, jigul era de 7 grame cu un SuperShad de la BBB de 7 sau 7,5 cm ... guma care se pare ca merge doar in locul ala (cel putin la mine) - pescuiam dupa salau cu fir de 15lb, mulineta de 2500 si lanseta pana in 28 de grame, un dril pe cinste care spre norocul meu a fost si filmat de mane apro e in totalitate
zile frumoase!! capturii pe...... masura!!Un coltos
Biban
Locație: Bucuresti - Onesti
Profesia: Student, liber-profesionist
Biban
Bvo Băieți! Frumoase capturi. Exact Cum era de așteptat. Insistentele au început sa dea roade..
Anem și vom putea vedea și noi filmarea?
Zoran !.....ceva nu faci bine ,mai modifica ceva ,la montura, cand apa e crescuta si sa racit cauta rapiitorul aproape de mal, seara la jigurii usoare atat cat sa prinzi fundul apei si incearca saNu stiu cum de merge la voi, aici la mine e jale… dupa 1 saptamana de ploaie Rinul a urcat cu 2,5 m peste nivelul normal si temperatura apei a scazut sub 10° C. Am iesit si eu sambata pe apa si am gasit bancuri intregi de bibani si albitura
Nu stiu cum de merge la voi, aici la mine e jale… dupa 1 saptamana de ploaie Rinul a urcat cu 2,5 m peste nivelul normal si temperatura apei a scazut sub 10° C. Am iesit si eu sambata pe apa si am gasit bancuri intregi de bibani si albitura. Cu toate culorile, ramele si viermusii posibili am incercat si nu au iesit decit 12 bibani, dar marunti, cel mai mare de 25 cm, plus 2 obletzei. Toti pestii erau la 11 m adancime in apa linistita, in golf. Cu toate ca pe ecranul sonarului vedeam ca se mai desprindea cite o bucata sanatoasa din covorul de peste, nu am avut parte de nici un drill mai sanatos. Pestii erau destul de apatici iar trasaturile finute veneau cu pause indelungate.
Felicitari tuturor care au avut success la weekend!
Biban
(il las pe Mane sa spuna cum ii arata agrafa cand somnul era deja pe mal)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH