Te asigur ca Andrei nu mi-a facut niciodata vreo reducere la ceva la care zici tu ca ai vorbit
Stai linistit ca nu insemni ceva pentru Andrei incat sa ma ierte pe mine de ceva
.Sava mi-a trimis multe chestii si m-a ajutat sa-mi fac prima lanseta.Nu-ti asuma niste merite pe care nu le ai sau nu ai legatura cu ele.Probabil am vorbit vreodata de vreun blank,dar nu ca sa-mi faca Andrei vreun avantaj.Plus de asta eu mi-am facut si singuri comenzi de pe MudHole platind cu varf si inndesat valoarea lor,doar ca sa fac o lanseta.Asta privitor la zgarcenie
Apropo,cu minciuna cand te-ai imprietenit?
Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti,pentru mine nu esti decat latraul de curte al acestui forum, si pe inca vreo doua 
ps: Zamfi, ma bucur sa te revad pe aici
Am zis ...treaca de la mine!
Citat de la »anem«
ps: Zamfi, ma bucur sa te revad pe aici
Pai ...eu ti-am zis cum e cu mesajele scurte ... Am zis ...treaca de la mine!
Ps: Vin in iunie ! Dupa 10 probabil
... ne auzim la un telefon si poate ajungi si usor la vale intr-o zi
) . Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (25.05.2015, 18:21)
Acelasi lucru e si aici in multe situatii .Nu in toate e drept,insa poti invata cum sa agheti mai bine carasul in montura astfel incat carasul sa reziste macar o noapte si somnul sa nu mai poate sa-l scuipe ...Gresesc ?
La spinning si probabil si la clonc (habar n-am!) e mai greu sa inveti din "poze" ,asa este .Oricum Carol ,eu am spus-o si o mai zic o singura data : domne cui nu-i place nu intra! Apoi vede el Zoran daca e bine sau nu ...
[.....]
Ps: miercuri se deschide Clisura ...Sper sa fiu ACOLO!![]()
) si cu ceva salai la pozat (de avati nu pomenesc nimic pentru ca stiu interesul tau pentru ei
)
Sper sa reusesc...Nu de alta dar am prea multe gume prin trusa! Pe sambata cred ca rezolv vreo ...100-150 bucati!
A naibii pielea si pe tine, adica eu ma stradui sa incurajez si sa consolez oamenii (inclusiv pe ala de-l vad in oglindaHmmm...nu se invata pescuitul pe forum ,insa daca-ti arata pe youtube cum se leaga ,de exemplu, fluoro de textil inveti sau nu ? Bine asta daca vrei si nu esti chiar ...Acelasi lucru e si aici in multe situatii .Nu in toate e drept,insa poti invata cum sa agheti mai bine carasul in montura astfel incat carasul sa reziste macar o noapte si somnul sa nu mai poate sa-l scuipe ...Gresesc ?
La spinning si probabil si la clonc (habar n-am!) e mai greu sa inveti din "poze" ,asa este .Oricum Carol ,eu am spus-o si o mai zic o singura data : domne cui nu-i place nu intra! Apoi vede el Zoran daca e bine sau nu ...
Ps: miercuri se deschide Clisura ...Sper sa fiu ACOLO!![]()
) si tu le zici ca la separeu se pun clipuri interesante .Ori tu n-ai auzit ca strugurii -s acrii ?
Semlecan,acelasi caracter infect care l-au remarcat si altii.Habar nu am despre ce colet vorbesti sau ce bani ai vrea sa-ti dau si pe ce![]()
Din cate imi aduc aminte, eu la Andrei i-am platit intotdeauna tot ce am comandat Personal imi faceam comenzile si tot personall si achitam..Te asigur ca Andrei nu mi-a facut niciodata vreo reducere la ceva la care zici tu ca ai vorbit
Stai linistit ca nu insemni ceva pentru Andrei incat sa ma ierte pe mine de ceva
![]()
.Sava mi-a trimis multe chestii si m-a ajutat sa-mi fac prima lanseta.Nu-ti asuma niste merite pe care nu le ai sau nu ai legatura cu ele.Probabil am vorbit vreodata de vreun blank,dar nu ca sa-mi faca Andrei vreun avantaj.Plus de asta eu mi-am facut si singuri comenzi de pe MudHole platind cu varf si inndesat valoarea lor,doar ca sa fac o lanseta.Asta privitor la zgarcenie
Apropo,cu minciuna cand te-ai imprietenit?
Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti,pentru mine nu esti decat latraul de curte al acestui forum, si pe inca vreo doua
ps:si nu te mai da atat de mult pescar,stim ce ai fost si ce vrei sa pari acum.![]()
Anem,stai linistit,forumul asta e doar de amuzament pentru mine dupa ce o perioada buna de timp am fost un user activ.Dar se pare ca nu a placut si Zoran si-a trimis latraul.Asa ca nu ai dreptul de a cere nimic nimanui.Trebuia sa o faci atunci
Sau tu o faci numai la comanda gastii ?Doar asa ai sarit si acum de cur in sus cand altcineva a indraznit sa aibe o alta parere fata de a voastra. Vrei nu vrei lumea incepe sa-si cam dea seama ca aici merge zicala "cine nu-i cu noi e impotriva noastra".O injuratura ceva,hai ca poti babuinule.Sa ne dam in stamba,daca nu te poti ridica la nivelul meu,nu-i bai,ma cobor eu la al tau.
In alta ordine de idei eram foarte aproape si eu de o iesire in clisura dar cum n-am termic si cu vasla pe Dunare nu ma vad (ar fi un pescuit mult prea sportiv pentru mine) am renuntat la idee deocamdata.
Cu alte cuvinte pestele e in mal si nu trebe obligatoriu barca ...Deci?
Iar am bagat off-topic
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (25.05.2015, 21:25)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pardon, cel mai bine ar fi sa șterg postarea și sa deschid un topic?

) [.....]
Anem,stai linistit,forumul asta e doar de amuzament pentru mine dupa ce o perioada buna de timp am fost un user activ.Dar se pare ca nu a placut si Zoran si-a trimis latraul.Asa ca nu ai dreptul de a cere nimic nimanui.Trebuia sa o faci atunci.
Aleg sa-ti dau mp.tocmai ca am vorbit de multe ori in privat.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH