Nu ești autentificat ca membru.

Scule și accesorii de pescuit - unul din cele mai mari Shop-uri din Germania! Gutt-Blei (plumbi pentru pescuit) Pescuit la somn pe Ebro - Spania, Po - Italia ... Clonc-uri "perfecte" Hand-Made in Germany (Tilo Andreas)
Sonare, fire textile, mulinete somn... Shop cu accesorii de spinning Excursii pescuit la somn Shop cu accesorii de pescuit

Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.

101

25.05.2015, 12:37

...intrebarea este cine esti ,tu, de fapt..sa-ti amintesc..

-esti cineva pentru care mi-am pus obrazul ca sa isi poata cumpara la reducere blank-ul dorit de pe Mud Hole.Altfel ai fi platit transportul,suma pentru care unii zgarcomani ca si tine isi baga unghia in gat. .Pe scurt, pe baza cuvantului meu, Sava ti-a inclus in transportul lui de pe MudHole blank-ul dorit .Nu mai retin daca ti-a luat si transport,daca da, suma a fost oricum derizorie decat daca ai fi platit singur.

-si mai esti cineva pentru care din timpul meu , m-am dus pina la un magazin aradean, am cumparat din banii mei un produs pe care ti-l doreai,tot din timpul meu am luat ca sa ti-l ambalez, sa completez niste tampenii de formulare ,dupa care tot din timpul meu am stat la o coada interminabila ca sa iti depun pachetulTotul pe banii mei.Si timpul meu.

Si ca sa stie tot forumul(contrazi-ma daca ai tupeu)bani pe care nici in zi de azi nu i-am primit..

Coletul a fost trimis cu ramburs.Nu stiu ce sa intimplat acolo.Probabil ca l-ai platit si l-ai ridicat..cum necum, banii s-au ratacit..

Daca nu ai memoria prea scurta ,te-am sunat ,ti-am explicat situatia, rugandu-te sa imi trimiti datele transferului sa vad pe unde naiba s-au pierdut banii..evident umblatura e tot pe timpul meu..

Ca sa pricepi..nu iti reprosez ca nu au ajuns banii..ITI REPROSEZ FAPTUL CA NICI MACAR NU AI AVUT BUNUL SIMT SA IMI TRIMITI DATELE TRANSFERULUI..CEEA CE INDICA CARACTERUL DE PROFITOR SI DE NESIMTIT PE CARE IL AI..te-ai facut ca ploua ca doar erai cu merele in carutza,te durea in ....de altul..

Pina la urma am conchis ca suma nu merita timpul pierdut cu recuperarea ei, dar nu am sa uit niciodata atitudinea ta de maidan..

Sant cum sant, cu defectele mele...dar sa cum sant , eu ,ala pe care il blamezi atata am pierdut timp si bani din dorinta sincera(mare naiv am fost)de a ajuta pe cineva pe care il consideram ''tovaras de pasiune'',lucru care sigur nu se va mai repeta...

Dimpotriva,caractere de 2 lei ca si ale tale trebuiesc plesnite peste bot cu orice ocazie si personal nu o sa imi iert daca voi pioerde o astfel de ocazie..chiar daca foarte des voi intra in clinch-uri, imi asum riscul..

Si acuma bashti la braconat, ca acusica se deschide si voi braconierii va trebui sa ''suportati'' pescarii din nou..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

anem

Super Moderator

Răspunsuri: 3 275

Locație: carpi

• Scrie un mesaj privat

102

25.05.2015, 14:25

baieti, nu putem sa tinem discutia la subiect si sa lasati "alinturile" pentru discutiile private? :ochi:

si acum revenind la sectiunea care a creeat atata valva ... inca este in lucru atat sectiunea cat si criteriile de acces in zona respectiva dar si modificarea regulamentului pentru a ii impaca pe toti. incercati s anu mai fiti atat de critici si sa va ganditi ca timpul este limitat pentru toti ...

ps: Zamfi, ma bucur sa te revad pe aici :prieteni:
Always C&R ... un alt mod de a savura un peste :bucuros:

AnEm

Diogene

Șalău

• »Diogene« a fost blocat

Răspunsuri: 262

Locație: apa

• Scrie un mesaj privat

103

25.05.2015, 14:50

Semlecan,acelasi caracter infect care l-au remarcat si altii.Habar nu am despre ce colet vorbesti sau ce bani ai vrea sa-ti dau si pe ce :rizi:
Din cate imi aduc aminte, eu la Andrei i-am platit intotdeauna tot ce am comandat Personal imi faceam comenzile si tot personall si achitam.. :rizi: Te asigur ca Andrei nu mi-a facut niciodata vreo reducere la ceva la care zici tu ca ai vorbit :rizi: Stai linistit ca nu insemni ceva pentru Andrei incat sa ma ierte pe mine de ceva :rizi: :rizi: .Sava mi-a trimis multe chestii si m-a ajutat sa-mi fac prima lanseta.Nu-ti asuma niste merite pe care nu le ai sau nu ai legatura cu ele.Probabil am vorbit vreodata de vreun blank,dar nu ca sa-mi faca Andrei vreun avantaj.Plus de asta eu mi-am facut si singuri comenzi de pe MudHole platind cu varf si inndesat valoarea lor,doar ca sa fac o lanseta.Asta privitor la zgarcenie :rizi: Apropo,cu minciuna cand te-ai imprietenit? :rizi: Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti,pentru mine nu esti decat latraul de curte al acestui forum, si pe inca vreo doua :rizi:
ps:si nu te mai da atat de mult pescar,stim ce ai fost si ce vrei sa pari acum. :rizi:
Anem,stai linistit,forumul asta e doar de amuzament pentru mine dupa ce o perioada buna de timp am fost un user activ.Dar se pare ca nu a placut si Zoran si-a trimis latraul.Asa ca nu ai dreptul de a cere nimic nimanui.Trebuia sa o faci atunci.
Dragii mei "prieteni",adevarati lupi moralisti...scoateti-va unghia din gat.

104

25.05.2015, 14:53

Cu subiectul acesta deschis, s-a scurs si ultimul weekend din prohibitie, s-a mai animat forumul ptr ca nu mai discuta nimeni cu zilele, s-au vazut pozitiile. De acum , poate conteaza mai putin sectiunea privata in cauza, administratorii isi pot face listele cu cei "mai egali" ....poate la iarna. Fir Intins la toata lumea . :prieteni:

zamfi

Știucă

Răspunsuri: 1 588

Locație: Pe Mures...

• Scrie un mesaj privat

105

25.05.2015, 15:49

ps: Zamfi, ma bucur sa te revad pe aici

Pai ...eu ti-am zis cum e cu mesajele scurte ... :zid: Am zis ...treaca de la mine! :rizi:

Ps: Vin in iunie ! Dupa 10 probabil :noroc:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

106

25.05.2015, 15:54

Citat de la »anem«

ps: Zamfi, ma bucur sa te revad pe aici

Pai ...eu ti-am zis cum e cu mesajele scurte ... Am zis ...treaca de la mine!

Ps: Vin in iunie ! Dupa 10 probabil

:apl: ... ne auzim la un telefon si poate ajungi si usor la vale intr-o zi :noroc:

AnEm

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

107

25.05.2015, 18:09

Mare tevatura cu topicul asta la sfarsit de prohibitie cand, in fond , e foarte simplu: cine aspira la statutul de puritan in materie de C&R sau la informatiile de pe sectiunea privata va face tot posibilul sa ajunga acolo pe restul , oricum ii lasa rece. In istorie Arthur a intrat in legenda pentru ideea de egaliate in drepturi si totusi, masa lui avea doar 12 locuri :zambet:
Cum si de ce a fost creata sectiunea n-are nici o relevanta (atat timp cat e doar vointa gazdei cea care decide ) in fapt contand doar modul in care , daca vrei, poti sa ajugi acolo. Din punctul asta de vedere tot ceea ce conteaza pentru ca lucrurile sa fie fair play pentru toti membrii forumului e sa fie facute publice conditiile de a intra in sectiune si atat :ochi:
E ca la receptiile de lux, n-ai papion lila si pantofi de lac nu intri (ca cine e inauntru oricum abia asteapta sa plece acasa fie ca-i strang pantofii aia de lac fie ca nu le prieste compania :rizi: ) .

Oameni buni, nu va mai suparati degeaba, pescuitul nu pe forumuri se invata ci pe apa observand pestii si comportamentul lor (sau pescarii care prind ).

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »kingofbeasts« (25.05.2015, 18:21)

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

108

25.05.2015, 18:19

Hmmm...nu se invata pescuitul pe forum ,insa daca-ti arata pe youtube cum se leaga ,de exemplu, fluoro de textil inveti sau nu ? Bine asta daca vrei si nu esti chiar ... :rizi: Acelasi lucru e si aici in multe situatii .Nu in toate e drept,insa poti invata cum sa agheti mai bine carasul in montura astfel incat carasul sa reziste macar o noapte si somnul sa nu mai poate sa-l scuipe ...Gresesc ? :gandesc: La spinning si probabil si la clonc (habar n-am!) e mai greu sa inveti din "poze" ,asa este .Oricum Carol ,eu am spus-o si o mai zic o singura data : domne cui nu-i place nu intra! Apoi vede el Zoran daca e bine sau nu ...

Ps: miercuri se deschide Clisura ...Sper sa fiu ACOLO! :bucuros2:

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

109

25.05.2015, 18:27

[.....]

huh, m-ai facut sa transpir ... mi un dor de Dunare de nu ai idee. sunt convins ca vei avea parte de o alta iesire misto (ca doar prin zona ai zis ca-ti place :rizi: ) si cu ceva salai la pozat (de avati nu pomenesc nimic pentru ca stiu interesul tau pentru ei :rizi: )

AnEm

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

110

25.05.2015, 18:30

Pai ...sper! In seara asta astept un telefon sa vad cum facem... M-a luat cam din scurt ...Miercuri cica e plecarea si eu nu am stiut pana azi la 15 :rizi: Sper sa reusesc...Nu de alta dar am prea multe gume prin trusa! Pe sambata cred ca rezolv vreo ...100-150 bucati! :rizi:
Scuze de off topic. Promit sa nu mai fac :ochi:

Răspunsuri: 616

Locație: sibiu

• Scrie un mesaj privat

111

25.05.2015, 18:35

Hmmm...nu se invata pescuitul pe forum ,insa daca-ti arata pe youtube cum se leaga ,de exemplu, fluoro de textil inveti sau nu ? Bine asta daca vrei si nu esti chiar ... :rizi: Acelasi lucru e si aici in multe situatii .Nu in toate e drept,insa poti invata cum sa agheti mai bine carasul in montura astfel incat carasul sa reziste macar o noapte si somnul sa nu mai poate sa-l scuipe ...Gresesc ? :gandesc: La spinning si probabil si la clonc (habar n-am!) e mai greu sa inveti din "poze" ,asa este .Oricum Carol ,eu am spus-o si o mai zic o singura data : domne cui nu-i place nu intra! Apoi vede el Zoran daca e bine sau nu ...

A naibii pielea si pe tine, adica eu ma stradui sa incurajez si sa consolez oamenii (inclusiv pe ala de-l vad in oglinda :rizi: ) si tu le zici ca la separeu se pun clipuri interesante .Ori tu n-ai auzit ca strugurii -s acrii ? :zambet:
In alta ordine de idei eram foarte aproape si eu de o iesire in clisura dar cum n-am termic si cu vasla pe Dunare nu ma vad (ar fi un pescuit mult prea sportiv pentru mine) am renuntat la idee deocamdata. :nunteleg:

112

25.05.2015, 18:48

Semlecan,acelasi caracter infect care l-au remarcat si altii.Habar nu am despre ce colet vorbesti sau ce bani ai vrea sa-ti dau si pe ce :rizi:
Din cate imi aduc aminte, eu la Andrei i-am platit intotdeauna tot ce am comandat Personal imi faceam comenzile si tot personall si achitam.. :rizi: Te asigur ca Andrei nu mi-a facut niciodata vreo reducere la ceva la care zici tu ca ai vorbit :rizi: Stai linistit ca nu insemni ceva pentru Andrei incat sa ma ierte pe mine de ceva :rizi: :rizi: .Sava mi-a trimis multe chestii si m-a ajutat sa-mi fac prima lanseta.Nu-ti asuma niste merite pe care nu le ai sau nu ai legatura cu ele.Probabil am vorbit vreodata de vreun blank,dar nu ca sa-mi faca Andrei vreun avantaj.Plus de asta eu mi-am facut si singuri comenzi de pe MudHole platind cu varf si inndesat valoarea lor,doar ca sa fac o lanseta.Asta privitor la zgarcenie :rizi: Apropo,cu minciuna cand te-ai imprietenit? :rizi: Nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti,pentru mine nu esti decat latraul de curte al acestui forum, si pe inca vreo doua :rizi:
ps:si nu te mai da atat de mult pescar,stim ce ai fost si ce vrei sa pari acum. :rizi:
Anem,stai linistit,forumul asta e doar de amuzament pentru mine dupa ce o perioada buna de timp am fost un user activ.Dar se pare ca nu a placut si Zoran si-a trimis latraul.Asa ca nu ai dreptul de a cere nimic nimanui.Trebuia sa o faci atunci

...tupeist...mincinos..''rasetele'' tale sant false, la fel ca si tine..
'''..as vrea sa practic c@R, dar ..legea nu-mi permite..''' :nunteleg:
'''....oricum nu retin salaii mari, pentru ca au carnea prea tare..'' :doarecapu:
'''''.....sa invatam unii de la altii..'' :drac:
''''...daca as prinde peste la fiecare iesire, si eu as practica c@R...''' :nu:

Diogene

Șalău

• Scrie un mesaj privat

113

25.05.2015, 19:55

Slabut,incep sa-mi pierd din interes Jijel.Ceva mai nou ai? Ar fi pacat sa nu futem forumul,acum ca tot m-ai activat iarasi. :rizi: Sau tu o faci numai la comanda gastii ?Doar asa ai sarit si acum de cur in sus cand altcineva a indraznit sa aibe o alta parere fata de a voastra. Vrei nu vrei lumea incepe sa-si cam dea seama ca aici merge zicala "cine nu-i cu noi e impotriva noastra".O injuratura ceva,hai ca poti babuinule.Sa ne dam in stamba,daca nu te poti ridica la nivelul meu,nu-i bai,ma cobor eu la al tau. :rizi:

zamfi

Știucă

• Scrie un mesaj privat

114

25.05.2015, 20:14

In alta ordine de idei eram foarte aproape si eu de o iesire in clisura dar cum n-am termic si cu vasla pe Dunare nu ma vad (ar fi un pescuit mult prea sportiv pentru mine) am renuntat la idee deocamdata.

Prietene...cica Dunarea e jos pe motiv de probleme si service la PF :) Cu alte cuvinte pestele e in mal si nu trebe obligatoriu barca ...Deci? :ochi: Iar am bagat off-topic :doarecapu:

Răspunsuri: 2 642

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

115

25.05.2015, 21:17

Forum Restricționat Mai 2015

Asa este, am deschis subiectul!
Mai bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti sa spulberi orice indoiala! Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!

Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »evergreen« (25.05.2015, 21:25)

informer

Administrator

Răspunsuri: 3 440

Locație: Giroc

Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

• Scrie un mesaj privat

116

25.05.2015, 21:22

Pardon, cel mai bine ar fi sa șterg postarea și sa deschid un topic?

Ar fi mai indicat.
Chiar eram curios ce mai face Popescu... sau nu de F-u` ala din FRPS ii vorba? :)
(nu ca topicu` asta ar fi strict la subiect, in general... :) )
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

Eugen

Știucă

Răspunsuri: 970

Locație: Bucuresti

• Scrie un mesaj privat

117

26.05.2015, 06:04

Se vrea a fi o gluma :buaaaah:
»Eugen« a atasat urmatoarele fisiere:
  • c&r.jpg (34,12 kB - 40 ori coborit - ultima oara: 04.07.2015, 08:00)

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

118

26.05.2015, 22:05

[.....]
Anem,stai linistit,forumul asta e doar de amuzament pentru mine dupa ce o perioada buna de timp am fost un user activ.Dar se pare ca nu a placut si Zoran si-a trimis latraul.Asa ca nu ai dreptul de a cere nimic nimanui.Trebuia sa o faci atunci.

partea asta am vazut-o doar acum si nu reusesc sa inteleg unde bati? Poti fi ceva mai explicit, mai ales la partea ai cu drepturile de a nu cere nimic daca nu am facut-o nu stiu cand dar si ideea cu "cine nu-i cu noi e impotriva noastra"? :gandesc:

ma gandeam ca am vorbit destul pentru a ne face o minima idee unii de ceilalti ... dar se pare ca m-am inselat.

AnEm

Diogene

Șalău

• Scrie un mesaj privat

119

26.05.2015, 23:08

Aleg sa-ti dau mp.tocmai ca am vorbit de multe ori in privat.

anem

Super Moderator

• Scrie un mesaj privat

120

27.05.2015, 11:55

Aleg sa-ti dau mp.tocmai ca am vorbit de multe ori in privat.

Ok ... merci de lamuriri si ma bucur ca situatia s-a clarificat.

in continuare orice discutii la subiect sunt bine-venite si orice idee ce poate imbunatatii lucrurile cu siguranta va fi luata in calcul. :noroc:

AnEm