In consecinta, stiucile fie s-au cantonat pe apa mai adinca fie prin cele cateva crengarie existente pe lac.Cele (ma refere la alea mari)cantonate pe substrat se ridica foarte greu la woblere de suprafata,si raspund mai bine la ceva ce evolueaza in aria lor..spinerbait ,guma..Deci conditiile sant destul de dificile sa prinzi o stiuca mare cu woblere de suprafata.In ciuda faptului am prins cateva ,insa mici,doar una a fost pe la 3 kile..Amicul meu Adi,mult mai in forma ca si mine a reusit sa scoata intr-o partida pa-tru bucati la 9-10 kile bucata,performanta pe care nu am mai auzit-o pina acum..Eu nu am rteusit decat una din aia mare,restul pierzindu-le pe drum..Adi le-a prins pe un wobler facut de el,copie dupa BelyDog.Si mi-a cerut sa dea si cu cranck-ul ala de 10 cm,facut de mine..Dupa vreo 5 lanseuri sa pomenit cu una in lanseta ,care insa sa degatat.Dupa inca cateva lanseuri a mai trosnit una,undeva la 10 kg,pe care a reusit dor sa o aduca de vreo doua ori linga manusa,dupa care sa dezgatat.Filmuletz aici..

In consecinta, stiucile fie s-au cantonat pe apa mai adinca fie prin cele cateva crengarie existente pe lac.Cele (ma refere la alea mari)cantonate pe substrat se ridica foarte greu la woblere de suprafata,si raspund mai bine la ceva ce evolueaza in aria lor..spinerbait ,guma..Deci conditiile sant destul de dificile sa prinzi o stiuca mare cu woblere de suprafata.In ciuda faptului am prins cateva ,insa mici,doar una a fost pe la 3 kile..Amicul meu Adi,mult mai in forma ca si mine a reusit sa scoata intr-o partida pa-tru bucati la 9-10 kile bucata,performanta pe care nu am mai auzit-o pina acum..Eu nu am rteusit decat una din aia mare,restul pierzindu-le pe drum..Adi le-a prins pe un wobler facut de el,copie dupa BelyDog.Si mi-a cerut sa dea si cu cranck-ul ala de 10 cm,facut de mine..Dupa vreo 5 lanseuri sa pomenit cu una in lanseta ,care insa sa degatat.Dupa inca cateva lanseuri a mai trosnit una,undeva la 10 kg,pe care a reusit dor sa o aduca de vreo doua ori linga manusa,dupa care sa dezgatat.Filmuletz aici..

Oricum drilul a fost incredibil ,cu fir de 10 lb,pe lanseta medium..o trebuit sa fug cativa pasi in fata cand i-am dat-o cu tot cu frina slabita,altfel imi rupea sigur..
Am pus o sirma fara bucsa si am fortat in lateral,cu corpul woblerului blocat ,si am facut acelasi lucru cu o sarma 'bucsata'.In varianta 2 a rezistat mult mai bine. Diametrul de 2-3 mm al plasticului rupe mult mai greu lemnul decat cei 1.6mm ai sarmei fie ea rasucita.

O uitat sa inchida agrafa...Se uita pierdut la mine si ma intreaba,desi stia bine raspunsul....''..e sinking??""Acuma sa nu crede0ti ca rad cu rautate ,sau ca fac misto de el..dar asa o sunat intrebarea ca nu m-am putu abtine sa nu rad...dar pe de alta parte am inteles ce simtea..

...abia scapasem vreo 2 ani, acum m-a "prins" din nou! Frumoase foc, "bomboanele" pentru stiuci si alti "dintosi"! Asta doream sa va intreb, pe amandoi, de ce nu va creati si un blog, unde sa postati mai multe detalii, preturi, modele, tot soiul de informatii despre partea de artizanat cu care va petreceti o mare parte din timp!?
...abia astept sa pun mana pe cateva, si, impreuna cu celelalte 3 de curand primite(care, sper, sa intreaca rotativa nichelata, Geologic, la avat), sa le folosesc in Delta, daca am noroc, chiar pana in toamna! Macar 2-3..."de samanta"...tot iau...sa le "arat" Delta...
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH