Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Am ancora in barca numai pentru ca e obligatorie in fata legii. Altfel nu mi se pare foarte utila decat ca si arma de aparare.

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
N-am vazut pana acuma un motor care sa sperie pestii. Nici termic, nici electric. In apa elicia doar vantura elementul. Doar afara se aude un zgomot.
Eu nu spun ca-i sperie sau ii atrage, asta depinde cu ce-s obisnuiti, spun ca-l sesizeaza... si asta pt. c-am vazut de ex., pescuind la clonc, multi somni care se ridica mai bine la zgomotu` motorului decat la loviturile de clonc. ;)
Nu pot sa-mi dau cu parerea despre stiuci si cum "aud", in schimb despre cleni si salai pot sa demonstrez practic oricand, pe locatiile la care am facut referire.
...cand spuneam de 2 puncte de ancorare, pe balta, ma refeream strict la gonflabila ce o ai si tu, la barcile de( lemn, fibra, tabla)nu cred ca trebe ,
.
Singurul se pare pe zona aia...
Foarte multe trăsături apar când în zonă trec ambarcațiuni motorizate, se pare că-i pune în mișcare .
...........da asa e !!! pe Timis, vara, dupa ce trecea cate un schijet si se linistea apa in maxim 20 de minute apareau muscaturi in special de crap,care fiind scos dinSunt convins ca ei simt f bine vibratiile (motor, elice, plumb...) si pot reactiona atata negativ cit si pozitiv.
, era valabil si pentru rapitori ,care se speriau doar pe moment.
.
E bine! .... ma bucur pentru tine !!!Azi am incercat cca 5 ore sonarul.Am "mesterit" la el cam tot ce mi-a venit prin cap. Nu s-a blocat ,nu s-a restartat,nu a inghetat! E bine!
.......rodajul in galeata cu apa a avut efect !!!
.
.
Am fost pe Cincis-Hd ,unde m-am jucat in apa de 5-10-15-22 m. Vant cam insistent . Inca doua barci din Deva. L-am cunoscut pe Costi
Din pacate acum mi-a confirmat ca desi au stat pana seara nu au avut nici ei nici un tzac! Mi s-a parut mult mai putin peste ca pe Bezid! Si mai mic! Plus ca am ramas putin dezamagit de lipsa pragurilor ferme! E drept ca lacul era cam cu 10 m mai mic decat de obicei.
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »zamfi« (14.03.2014, 19:41)
Salut....Alin !! in functie de setari (sensibilitate si culoare) poti vedea totul,in urmatorul film o sa vezi mai bine ce se intampla fi atent :Deci cele doua dungi verzi de pe ecran sunt jigul cu guma si ?? Ca am vazut fundul tare dar de ce sunt doua dungi ? Are ceva lest suplimentar? Ca doar nu o fi salaul ... Si daca e jigul ...sa inteleg ca dau intre ape ...uneori? Ajutati un om sarman
.....la salau (dinti de fierastrau)apare pata contur albastru cu interior galben(e salaul care a atacat)
din minutul 1 apare pe sonar salaul care e agatat si se zbate......
Dane ,ai ceva recomandari privind setarile ,culorile etc ? Am de la Zoran modul de setare/reglare (este pe youtube ) ,dar poate ai ceva idei deoarece tu pescuiesti mai mult la salau.![]()
..Am cautat pe youtube setarile. dar nu le-am gasit .Ma poate ajuta cineva ????
Salut....Alin !! in functie de setari (sensibilitate si culoare) poti vedea totul,in urmatorul film o sa vezi mai bine ce se intampla fi atent :Deci cele doua dungi verzi de pe ecran sunt jigul cu guma si ?? Ca am vazut fundul tare dar de ce sunt doua dungi ? Are ceva lest suplimentar? Ca doar nu o fi salaul ... Si daca e jigul ...sa inteleg ca dau intre ape ...uneori? Ajutati un om sarman
.....la salau (dinti de fierastrau)apare pata contur albastru cu interior galben(e salaul care a atacat)
din minutul 1 apare pe sonar salaul care e agatat si se zbate......
Dane ,ai ceva recomandari privind setarile ,culorile etc ? Am de la Zoran modul de setare/reglare (este pe youtube ) ,dar poate ai ceva idei deoarece tu pescuiesti mai mult la salau.![]()
Detin si eu un sonar Lowrance elite 7 xhdi achizitionat de la Zoran, pt care ii multumesc inca odata si cu care inca nu ma inteleg..Am cautat pe youtube setarile. dar nu le-am gasit .Ma poate ajuta cineva ????
Multumesc
Aici gsesti tot ce te intereseaza Manualul de utilizare Elite5x, Mark5x, Mark5x Pro, Elite4x.pdf ....Elite 5x este la fel
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH