Dragă oaspete, bine ai venit la: Forum Pescuit la Somn. Dacă cumva ești pt. prima dată pe această pagină, te rog citește tot ce scrie la Ajutor. Acolo îți va fi explicat cum să navighezi prin acest forum. După aceea te poți înregistra pt. a putea folosi toate funcțiunile acestui forum. Folosește formularul de înregistrare Înregistrează-te, pentru a-ți crea un cont de utilizator sau informează-te mai întâi complet și detaliat asupra procesului de înregistrare. Dacă cumva te-ai înregistrat deja, te poți aici autentifica.
,apoi mai era in plan si ceva ferma de rame
,erau prevazute vestiare pentru''sportivi, sala de mese sala de conferinte..Ultima oara acum vreo 4-5 ani, cica era la faza de turnat in fundatii,urmand sa finalizeze inainte de termen..de atunci tot ''finalizeaza''..daca va uitati pe pagina de facebook, o sa vedeti un luciu de apa, o balastiera in fapt sapata pe un camp...aia e ''complexul '' ...de la Orastie..
Din cauza asta prolifereaza Popescu...pentru ca isi gaseste naivi pe care ii exploateaza..
Cu alte cuvinte, pe sefu` asta nou l-au prins doar pt. ca ala vechi era suparat c-o fost dat afara si vroia sa se razbune... ca sa vezi ca si la controale exista "interese"
https://youtu.be/SPAmqFegxO4
Cu mare satisfactie si bucurie va anunt ca azi am reusit prima victorie in lupta cu braconajul.Mai multe detalii nu va pot da dar cert este ca am parte de cea mai sigura si promitatoare colaborare din partea autoritatilor anti braconaj piscicol.De acum lucrurile au inceput sa se miste insa sper ca si voi,i ceilalti pescari sa sesizati la randul vostru actele de braconaj si ajutati autoritatile care sunt foarte receptive sa lupte.Nu stati deoparte si doar injurati maruntel braconierii pune-ti mana pe telefoane si anuntati, si rezultatele nu vor intarzia sa apara.Anul trecut eram oarecum destul de pusa pe treaba dar nu aveam foarte multa incredere in cei cu care colaboram insa acum lucrurile s-au schimbat si avem si prima certitudine.
Cand am zis ca a fost o actiune asa a fost, numai ca nu va pot da detalii. Asa ca nu sunt vorbe goale chiar m-am implicat in problema asta si cu siguranta vor mai fi.
.
Nu unditarii sunt tinta mea de aia se ocupa alte autoritati, si ca sa iti raspund, da ,si cu o floare se face primavara decat sa nu faca nimeni nimic si toti sa astepte ca altii sa puna mana sa faca ceva prefer sa fac pasi mici in directia asta. E foarte simplu sa ridicam din umeri si sa visam sa vina nu stiu ce lege (pe care nu o sa o dea nimeni ca nu au nici un interes).Nu se poate trai cu salariu minim? dar milioanele de familii care o fac cum reusesc si asta fara sa fure sau sa braconeze?Astea nu sunt decat niste scuze jalnice ca sa motiveze nenorocirile pe care le fac si pozeaza in amarati.Am vazut braconieri din Galati care au masini de teren si un nivel de trai cu mult peste medie si de astia ar trebui sa-mi fie mila mie?Si asa ca o incheiere la cele spuse e foarte reala zicala ca SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRI.
, am citit acum ceva vreme un articol despre braconieri : sute de dosare si 2 condamnari
eu cred ca e ceva complex ce tine de educatie , de nivel de trai , de respectarea legilor si de intarirea autoritatii institutiilor publice . in rest e fum ...sau ploaie ...sau puf de plop .
Eu cred ca nu i-a venit inca momentul de reglementare acestui segment-pescuitul recreativ-sportiv.Cand o sa aiba interes UE printr-un cetatean de-al sau suparat ca n-a prins mai nimic prin Delta Dunarii, atunci o sa se reglementeze, probabil peste noapte, pana atunci eu, unul, daca vad acte de braconaj nu ma dau la o parte sa anunt autoritatile. Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH