Insa Dunarea este teribil de frumoasa ,intotdeauna imi trezeste fiori ...Peste ? Pai daca nu in Dunare , atunci unde ??!!Probabil ca trebuia demult sa ma mut pe Dunare! Viata insa nu poate fi chiar cum vrem noi . In alta ordine de idei ,am niste amici pe Dunare ,din clisura pana-n delta si as dori sa mai imi fac si altii! Unul pe care sper sa-l cunosc personal este in Drobeta.De aici de pe forum. Ovidiu ,te "urmaresc" demult si nu de aici ,normal. Imi doresc enorm sa putem face ,candva, o partida de pescuit la spinning la salau . La tine (Dunare) sau la mine (Mures sau ce o fi...). Pana atunci nu pot decat sa va citesc in continuare micile povestioare si sa va admir pozele.

Cristi, cred ca o sa mai avem o groaza de asteptat ca ceea ce ai vazut tu acum la Siret e nimic pe langa ce va urma,gandeste-te ca siretul deja e mare si vijelios dar cand v-a veni viitura pe dunare o sa-l tina si va inunda tot ce e pe langa.Cum am mai zis cred ca o sa pescuim prin iulie-august.![]()
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »ovidiu.U« (19.05.2014, 22:56)
este tulbureala excesiva (normala de altfel) si cioatele care curg odata cu apa

Super!![]()
Maine ies si eu si cam pe aceeiasi strategie...

Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Pensiunea Paradise Delta House.
Profesia: Administrator pensiune.
Si anul asta imi voi comanda matrita de 140-180g... desi inca nu am gasit lanseta pentru aia
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH