Salutare tuturor!
Mi-am făcut curaj

si m-am decis sa va povestesc din ultima partida de pescuit la somn (dovezi n-am ca nu am nicio poza relevanta in sustinerea a ceea ce voi relata mai jos).
Partida a fost week-end-ul trecut, "la închidere" cum se spune pe-aici.
Am început sâmbătă dimineața cu noaptea-n cap căutându-l in locurile știute.Mă așteptam sa găsesc o salbă de plase pe acele locuri, dar în niciun caz un zigzag-practic locul era compromis. Totuși am încercat si acolo si chiar ceva mișcare era,dar fără vreun rezultat.Mentionez ca metodele de pescuit au fost spinning și clonc.Ziua s-a terminat cu o gherla, dar m-am simțit foarte bine una peste alta.Seara la un spritz mi-am facut o alta strategie pt a doua zi, in sensul ca am renunțat la spinning si am insistat cu cloncul abordând zone "virgine".Mutare câștigătoare. .....pe o zona de 100-150m am dat de ei....si erau adevarate "panglici" pe sonar.Prima trasatura vine pe rame negre si cum echipamentu' e supra...cred ca in 20-30 sec si ma trezesc cu unu' de 1, 5-1, 6m sus si neobosit care se zbătea îngrozitor la rasul apei.I-am dat una peste cap să știe cine-i șefu' și l-am ajutat sa găsească drumul de întoarcere.Apoi din cauza lenii am schimbat montura pe pește viu (cred că și voua vi se întâmplă să gândiți-De ce să mă chinui să bag 20-30 de rame când poți agăța 1 buc pește viu?

Mă întorc pe locul câștigător si am o altă prezentare...de data asta unu mai mic de 1, 2m si exact 10.00kg pe cântarul electronic cel nou primit recent de la Zoran-multumesc Zoran
Echipament folosit:
-lanseta Dam Steelpower inliner 50lb-prea tare pt ce avem noi p'aici-mulțumesc Zoran.
-mulineta Penn 760LL-mulțumesc Zoran.
-textil de 0, 53mm, etc-multumesc Zoran.
La ora 12 am împachetat și la ora 17 eram acasă.
Cam asta a fost intr-o zi care te face sa te gandesti la ea TOATA PROHIBITIA
PS.Cum la fiecare partidă ai de învățat ceva, eu am tras doua concluzii.
1.Baietii cu plasele nu fac altceva decat sa bareze "migrarea"pestilor si sa-i impiedice sa faca cunostinta cu nalucile noastre-mai ales la pescuitul salaului.
2.Cred ca pt inceput la noi in RO ar avea un impact mai mare promovarea/prevenirea respectării legii (aici ma refer la limitele permise de lege Kg/cm/zi) decat C&R ocazional
Va salut
Cata