ca veni vorba de dunare am fost acum o ora sa sap rame am gasit toate zona veriga pana la chici inundata. Sa vezi cata stiuca intra acum. Despre prut zona galati stie cineva ceva, e tulbure?
s-au ridicat ceva mustaciosi (cativa pana la 4m de suprafata adancimea fiind de 10-15m) dar au refuzat tiparii si ramele noastre
Larry, la ce a intrat somnicul, rame sau mate?
salut Paul !! La Moldova Noua nu ai unde pescui......de la Coronini (fost Pescari) incepe clisura si pescuitul....gasesti cazare cu 80 roni pe zi +barca contra cost.un mini concediu/weekend prelungit la Moldova Noua pe Dunare, dar nu am fost niciodata. Imi poate indica cineva care a fost cam in ce zone se poate campa si pescui, daca se poate inchiria barca, si de ce permis e nevoie pt a pescui pe Dunare? Nu am nici o idee si nu m-as duce ca orbetele.
Salut,
Vreau sa fac un mini concediu/weekend prelungit la Moldova Noua pe Dunare, dar nu am fost niciodata. Imi poate indica cineva care a fost cam in ce zone se poate campa si pescui, daca se poate inchiria barca, si de ce permis e nevoie pt a pescui pe Dunare? Nu am nici o idee si nu m-as duce ca orbetele. V-as fi profund recunoscator, dau o bere![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
e si ziua mea de nastere si pe deasupra mai fac si 40ani
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH