Pt ce erau plutele alea asa mari?
Erau pentru rapitor: somni, stiuci, salai avatul nu cred ca se baga (in moentul in care trage pestele se intorceau cu antena in jos)
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 11. September 2012
Beruf: Mecanic intretinere si mentenanta
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »Nelutu« (20. Oktober 2013, 14:11)
PS: In fiecare dimineata venea un localnic cu barca si-si verifica( sau incarca) sirurile ce le avea instalate pe sub coronamentul copacilor de pe insula sau chiar intre insule. N-am vazut, in cele 3 zile cat am stat eu acolo, sa prinda ceva mare, adevarul e ca nici n-am avut binoclu' sa-l vad de aproape ce face ...
Adi, foarte frumos locul, pare un loc ideal pentru cautatul somnului din descrierea ta. Eu m-as multumi sa stau cateva ore acolo, sa filmez doar, fara sa prind nimic, cred ca mi-as incarca bateriile sucicient pentru cateva saptamani. De dragul de a-mi satisface curiozitatea te rog sa dezvalui doar atat: este in Romania, sau in alta parte ? Merci
la iesirea din Biled spre Sanicolau pe stanga .......... intre Sag si Parta.........in alta parte chiar nu mai stiu unde s-ar mai prinde ceva stiuca .
Larry felicitari!!!
Foarte ciudat, nimeni nu mai prinde somn pe Dunare, parca s-au adunat toti acolo la tine!!
Mă întristez când văd aşa ceva. Nu sunt puteri sau energii, cum vreţi să le spuneţi, decât de la Dumnezeu sau de la , ceva neutru nu există. Astfel de lucruri nu sunt de la Dumnezeu
pentru linistea ....TAOvidiu
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Concurs de spinning din barcă, la OgradenaEu am reusit sa prind un salau cam cat palma.
Sambata 26 Octombrie a avut loc la Ogradena, pe Dunare o noua editie a Cupei Wizard de pescuit la salau cu momeli artificiale.
Au participat 22 echipaje adica 44 de pescari.
S-a punctat salaul peste 40cm.
Si acu` rezultatele: pe scurt, DEZASTRUOASE.
S-au prins in total 3 (trei) salai punctabili, 2 de 42cm si unul de 41cm....
Eu am reusit sa prind un salau cam cat palma.![]()
Sambata 26 Octombrie a avut loc la Ogradena, pe Dunare o noua editie a Cupei Wizard de pescuit la salau cu momeli artificiale.
Au participat 22 echipaje adica 44 de pescari.
S-a punctat salaul peste 40cm.
Si acu` rezultatele: pe scurt, DEZASTRUOASE.
S-au prins in total 3 (trei) salai punctabili, 2 de 42cm si unul de 41cm....
Eu am reusit sa prind un salau cam cat palma.![]()