Felicitari Anem si Mane! Cred ca ar trebui cit de curand sa va imping o vizita, sa mai prind si eu cite un peste...aici la noi e jale!
Anem si Mane bravo! Dintosii aia imi pun capul ...Este pestele care ma obsedeaza de ceva vreme ,iar anul asta abia am prins vreo 5-6 ...![]()
Anem si Mane frumoase capturile si diversificate. Deci e activitate pe Po. Anem scuza-ma ca am omis sa spun de" micii vampiri" care si pe mine m-au ciuruit dumineca trecuta pe timp de zi. De obicei ce folosesti impotriva lor?![]()
Frumosa aventura inca odata.anem, striveste pintenii aia ca vad ca prinzi obiceiul sa te intepi cu ancorele.
![]()
Numa asa ,ca si chestie...![]()
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite![]()
![]()
Apa insa a scazut cca 0,5 m .Nu au prins nimic!
Credeti ca totusi ar fi eliberat ceva?
![]()
Ieri dupa amiaza m-a sunat un amic ...Pe locul unde am prins somnul erau aseara 12 pescari de stationar , cca 30 bete si galeti cu carasi ,obleti,rame de ploaie ,coropisnite![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daaaa!![]()
Eu spun tuturor ca pe apa tulbure nu merge rapitorul..![]()
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Pai sa-ti cumperi un "centimetru" de croitorie mah Gigi ca altfel pozele astea-s tare greu de interpretatCit a avut,iar nu stiu,nu prea am obiceiul sa masor-cintaresc pestii.
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH