unde pescuiesci eu, anghila face senzatie! Ati vazut vreunu o anghila agatata de coada si lasata in apa? ati vazut ce harababura si ce scandal face in apa face continuu asa, am tinut un bat 4 ore in suport, sa vad daca se opreste anghila din zbatut, nu s-a oprit nici o secunda, si sa va spun secretul meula anghila dau la pluta, 1 metru de luciu apei, anghila tinde mereu mearga pe fundul apei, o consider o momeala irezistibila pentru somn. Daca merg undeva si am anghile, dupa ce stau o ora intr-un loc si nu prind nimic, ma mut, nu este somn in zona. Nu mi sa intamplat niciodata sa merg cu anghile si sa nu prind, si nu e pescareasca. Problema e ca sunt scumpe si le gasesc foarte, foarte rar.
)
)
Am ceva ficat intr-un borcan, il tzin de vreo luna, il donez, il vrrea careva, ????
Eu le agat o singura data inspre coada unde incepe sa se suptieze. pentru ca daca o agati de la mijloc, ii tai mult din puteri, si se si incalceste, parca e nebuna, asa face in apa
pentru mine pescuind la stationar pe Ebro regiunea Amposta,Tortosamomeala nr 1 este chefalul viu chiar si de 1.5gk(cea mai mare captura) apoi crapul si ramele(cele mai multe moace pana in 5kg)la ficat n-am prins nimic; nici la broasca la peletzi halibut incerc vara aceasta la CASPE,CHIPRANA in aval am stat si toata noaptea cu ei pe fir de se desfaceau si nimic am sa inerc si la calamar!
Kzoli, pentru clean folosesti matele proaspete? La clean toamna am avut rezultate foarte bune cu boaba de porumb cruda...
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (22.12.2012, 13:07)
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat

Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH