Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Da...merg pe varianta 2 ...dar , cei care cunoasteti curgerea Dunarii la Cazane...merg contra ei pe langa mal cu varianta de elice care o am acum ...sau ma rog de motor? Ms
am citit ms de imformatie ( stiam de acel site)Ici gasesti cam tot ce trebuie sa sti despre alegerea unei elici: Alegerea elicei | Motoare-Barca
Sări de informațiile utilizatorului
Locație: Giroc
Profesia: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
Acest fenomen nu se intapla daca am chila umflata. O desumflu ca sa intru in glisaj in 2.
De obicei nu imi place sa spun neadevaruri.
Am reusit si am facut o filmare. eu 80 kg iar colegul 77 kg + ceva bagaj in barca. Barca 3.30 si motor yamaha 6 cp.
Viteza 24 km/ora cu chila dezumflata asa cum am mai spus.
Link download filmulet:
http://we.tl/a3gZPiQPRU
In BARK 310S de 3,1m, eu 100Kg + Dorin 70Kg glisam fara probleme cu o vechitura de Selva de 6cp in 2 timpi avand cei 22 - 25Km/h Nici in 1759 de ani nu voi crede ca dezumflarea chilei ajuta la glisaj adica mareste randamentul barcii. Undeva este o greseala.... Poate sa conteze faptul ca, colegul statea cocotat in varful barcii si in felul asta exista impresia glisajului?!
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »iulian_cioclin« (08.08.2014, 21:08)
Acest răspuns a fost de 1 ori editat, ultima oară de »Eugen« (09.08.2014, 05:25)
Pentru Software-ul: Burning Board®, dezvoltat de WoltLab® GmbH