)
Este asa o chestie: Hai sa ne facem de lucru daca nu avem, cand totul merge bine
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. Vorbesc mai mult ca sa fiu precaut
zoran,
o intrebare te rog,
cati din cei 400 de membrii ai forumului inscrisi nu au avut nici o postare?
Impuscatii mah !!![]()
![]()
![]()
Scuze da' asa mi-a venit![]()
Vand si eu super oferta platesti 3 si primesti douaVind veste antiglont..La peste 3 bucati fac reducere..
Ai de grija ca o sa ploua de rupe...acu-i momentul..Mereti mai la pesti! Eu acuma plec![]()
din astia ca mine sau Gheorghe sa "polueze" topicurile serioase
Ma duc la 'dupa partide..." sa pun strapul ca e unii care nu au putut merge la pescuit din cauza ca trebe sa cumpere ...Avid!
După ce am citit părerile mai multor colegi din diverse subiecte am următoarea propunere: pentru cei care nu au nici o postare timp de o lună să le fie desfinţat contul, dacă timp de două luni nu au nici un subiect interesant (doar saluturi la Prezintă-te şi în rest limbă de lemn) de asemenea să le fie desfinţat contul, asta pentru cei care se înscriu doar pentru "a culege", şi aici nu mă refer la începători.
Cred că ar fi bine ca cei care nu au cont să poată accesa doar subiectele cu caracter educativ nu şi cele privitoare la tehnicile de pescuit.
.
Benutzerinformationen überspringen
Registrierungsdatum: 25. April 2012
Beruf: fizician - programator - electronist - "manager" - wtf, complicat
. Se poate spune aproape orice, dar înainte de a face o propunere ar trebuii gândit la impactul ei
.
Nu e supărare - nici măcar pentru "deocamdată". Se poate spune aproape orice, dar înainte de a face o propunere ar trebuii gândit la impactul ei
.
...de a intra in "dizgratia" unora. Nu s-a consultat inainte de a o face cu mine, ceea ce arata ca a fost foarte "constient " si sigur de ceea ce spune. Il cunosc de anul trecut pe Ovidiu si pot sa va spun ca este un tip calculat, respectuos, care nu are nici o intentie sa supere pe careva.
...